Acum citesti
Furcă nouă Upside-Down de la noul producător, DVO

Anunțam în urmă cu două luni, intrarea pe piață a unui noi producător de furci, DVO (Developed). Pilonul de bază al companiei se numește Bryson Martin și are o experiență de peste 30 de ani în construcția furcilor, o bună parte din carieră petrecând-o la Marzocchi.

Noua furcă de la DVO poartă denumirea de Emerald Inverted și este o furcă de tip upside-down care inversează practic poziționarea brațelor (partea care lucrează este poziționată jos, nu sus). Conceptul nu este însă nou, fiind utilizat în prezent pentru câteva furci pentru biciclete dar și de alte furci pentru motociclete.

Cursa noii furci va fi de 203 mm, deci va orientată clar către bicicletele de downhill. Brațele sunt construite din carbon, permite reglarea compresiei high&low speed, are reglaj de rebound, poate fi achiziționată în versiunea pentru roata de 26 sau 27.5 inch, cântărește 2.9 kg – deci, în limitele clasei și are baie de ulei deschisă.

Data oficială a punerii în vânzare nu este momentan cunoscută, dat fiind faptul că cei de la DVO încă o testează, dar se estimează că undeva la începutul lui 2013 ar trebui să fie deja disponibilă.

via DVO

Vezi Comentarii (4)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

1 × three =