Acum citesti
Furci cu durată de viață mai mare și performanțe mai bune: kit-urile SKF acum în România!

Am aflat de curând de la reprezentanții companiei Active Industrial Solutions, că toți cei care vor un upgrade mai serios pentru furcile de MTB, pot opta acum pentru kit-urile de la SKF, o soluție care nu doar că prelungește viața furcii însă îi sporește și performanțele.


Și pentru că pe piață exista cerere, cei de la Active Industrial Solutions s-au decis să importe aceste kit-uri, la ora actuală existând stoc suficient care acoperă peste 120 de aplicații și de modele de furci high-end.

„Am primit un feedback foarte bun pana acum de la ateliere specializate in reparatii furci si dealerii din tara, la o parte din acestia avem deja stoc si practic ne dorim ca aceste kituri sa fie accesibile usor oriunde in tara, iar utilizatorii sa beneficieze si de o reparatie de calitate.
Suntem deschisi colaborarii si acceptam noi parteneri care impartasesc pasiunea pentru calitate si imbunatatirea performantei. De altfel si brandurile pe care le vom mai aduce in piata, vor fi in aceiasi clasa de calitate.”

In 2016 campionii Nino & Jenny au avut echipate bicicletele cu furci DT Swiss pe care au fost montate kit-uri SKF Fork Seal kit.


Kiturile SKF de etansare pentru furci MTB high-end sunt fabricate din acelasi compozit auto-lubrifiant, dezvoltat si proiectat special pentru performante de etansare superioara la motociclete.

Practic, aceste kit-uri de etansari revolutionare au luat fiinta din pasiunea pentru imbunatatirea performantei in cursele de motociclete, fiind dezvoltate printr-un parteneriat intre firma americana INNTECK si SKF Racing. Kit-urile sunt proiectate si produse in fabrica SKF din Italia, oferind cel mai bun material si solutie de etansare disponibila in piata in acest moment.

Iată câteva din avantajele acestor kit-uri:
•    Compatibilitate cu o gama larga de echipamente originale si uleiuri pentru furca disponibile pe piata pieselor de schimb
•    Protectie imbunatatita impotriva apei si a murdariei
•    Capacitate de a rezista la lumina UV
•    Reducerea uzurii si a aspirarii aerului in furca pentru o durata mai lunga de viata
•    Gama larga de dimensiuni adaptate pentru a se potrivi majoritatii aplicatiilor high-end

Kitul SKF de etansari pentru furci MTB contine doua casete integrate etansare ulei-raclor contra praf  si murdarie, șaibe și inele de spuma preimpregnate. In functie de producatorul furcii, setul poate consta din doua garnituri de ulei si doua racloare de murdarie separate.


•    Buza integrata de etansare impotriva prafului este conceputa ca o prima protectie impotriva murdariei care intra in furca, prevenind astfel contaminarea celorlalte componente ale furcii
•    Garnitura de ulei integrata impiedica iesirea uleiului din furca
•    Inelul special de spuma pre-impregnat ce intra in componenta kitului asigura o reducere mai bună a frecarii in furca
•    Design optimizat pentru inlocuirea rapida si usoara a uleiului la intervalele de service periodice

Vezi Comentarii (8)
  • in banat , va pot ajuta eu, cu service profesional la suspensii, folosind produsele skf de la importatorul oficial in romania, Active Industrial Solutions, oameni intelegatori si darnici sa ajute pentru un viitor fructos in domeniul suspensiilor si al rulmentilor skf si enduro bearings.
    pagina mea este :reparatii biciclete mountain bike timisoara, putem stabili acolo detalii pentru service.

  • Foarte bine, dar suntem mulți care ne servisam bicicletele inclusiv suspensiile singuri, noi cum putem intra in posesia kit-urilor. Le putem achizitiona din magazinele de profil de pe piata romaneasca?

  • Un super kit de SKF pe un Argyle de la RockShox și atât a fost. Furca de comporta exemplar fara scurgeri și obținând performanțe net superioare celor stock. Mulțumesc foarte mult încă odată Active Industrial Solution!!!

  • Pentru Anonim,

    Incercam sa avem dealeri in toate orasele mari de la care puteti achizitiona aceste kituri fara montaj si montarea o puteti face in orice service doriti.
    Recomandat ar fi sa montati in service, dar este decizia dvs. unde faceti montarea.

    Deocamdata, daca nu avem dealer in orasul dvs. va putem livra noi, ne puteti scrie la: [email protected]

    Suntem deschisi colaborarii cu orice service de calitate din tara si cu magazinele de profil. Am intrat pe piata cu aceste kituri doar de o luna si suntem in curs de a dezvolta reteaua de distributie, daca aveti un service preferat ne puteti pune in contact, ne-ar fi de folos.

    Va multumim frumos pentru interes.

  • Salutare,
    Nefiind un expert in arta ciclismului am servisat o furca recent cu un kit de semiringuri SKF cumparate de la Active Industrial Solutions si pot spune doar atat: Sunt extrem de multumit de performante. Kitul folosit a fost instalat pe un RockShox Argyle modelul 318 (furcile fara moarte) si am observat doar dupa careva ture in parc, nu exista exces de ulei, semiringurile fiind schimbate conform manualului celor de la RockShox, dupa 3 saptamani de dat excesiv semeringurile sunt in stare intacta iar reglajele functioneaza la un nivel net superior.
    Sunt in schimb extrem de multumit si de personalul companiei kitul fiind trimis exact in ziua in care am discutat despre schimbarea ce aveam de gand sa o fac si a doua zi kitul deja ajunsese acasa.
    Active Industrial Solutions vreau sa va spun cu drag ca problema a fost tratata la un nivel superior altor companii cu care am avut de a face si va multumesc foarte mult pentru kitul trimis/primit!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

2 × four =