Acum citesti
Furci noi de la DT Swiss in 2011

Lansarea noilor modele de furci DT Swiss aduce dupa sine doua vesti bune. Una mai imbucuratoare ca cealalta. In primul rand, greutatea acestora a fost scazuta. Un fapt cat se poate de normal. Ce nu era atat de previzibil este scaderea pretului acestor furci. Daca pina acum DT Swiss juca in liga furcilor de peste 1.000 de euro, acum iti poti permite una la un cost de aproximativ 600 de euro. O scadere semnificativa, care va capta un public mai larg.


Noile modele in cauza sunt XRC 100 pentru cursele de Cross Country si EXM 150 dedicata probelor de trail sau enduro.


DT Swiss XRC 100 2011 cantareste doar 1170 de grame, o greutate apropiata de cea a furcilor Cannondale Lefty (cu un singur brat), brate superioare cu o grosime de 28.6 mm si cu brate inferioare realizate din carbon. Tot din carbon sunt realizate coroana si steerer-ul.


Beneficiaza de sistemul „Twin Damping” ce permite un control total asupra cursei de amortizare de 100 de mm. Astfel, poti seta cursa dorita pentru furca. Poate fi livrata si cu o comanda ce poate fi montata pe ghidon si poti ajusta rebound-ul sau compresia.



DT Swiss EXM 150 2011 cantareste 1645 grame si beneficiaza de o cursa generoasa de 150 de mm. A fost conceputa pentru trails si enduro, bratele superioare masoara 32 de mm, fiind realizate din aluminiu iar tehnologia pe care o utilizeaza aceasta furca este Launch Control II, cu baie de ulei aflata in interiorul bratelor inferioare.


Bratele inferioare sunt realizate din magnesiu si promit o durabilitate mare.



via | DT Swiss


Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

16 − 15 =