Acum citesti
Furci noi Zoom


Sună cunoscut nu? Furcile Zoom pot fi întâlnite pe bicicletele entry-level oferite în România dar și în lume. Mai exact pe acele biciclete, care nu costă mai mult de 1.000 de lei. Iată că cei de la Zoom nu oferă doar furci entry-level, recunoscute pentru calitatea slabă.

Au în gamă și furci mid-level precum aceste două modele lansate săptămâna trecută. Este vorba de modelul Zoom 650 AMS și de modelul ZXR AMS, ambele dedicate bicicletelor de munte. Iar acum este momentul să te lași surprins. Modelul ZXR cântărește doar 1.92 kg, are un design complet nou și a fost gândită pentru probele de Cross Country agresiv, așa cum ne înștiințează producătorul, dar și pentru all mountain. În acest sens, furca este susținută de o cursă de 120 mm. Funcționează cu cartuș de aer și va avea opțiune de Lock Out cu comandă pe ghidon.


Modelul 650 este gândit pentru cursele de downhill, deși cursa de 140 mm nu pare a fi suficientă pentru cele menționate. Va fi dotată cu un ax de 20 mm pentru rigiditate sporită și va cântări 2.8 kg. Dacă greutatea corespunde unei furci pentru downhill, cursa de amortizare mai are ceva de recuperat, până la un minim de 180 mm.


Ambele furci, alături de modelul 105 dedicat iubitorilor de trekking (cu o cursă de 25 mm!) vor fi disponible în cursul acestui an.


via Zoom HL Corp


Vezi Comentarii (2)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

two × 1 =