Acum citesti
Gama bicicletelor de munte Caletti

Motivele pentru care alegi o bicicletă handmade, produsă în serie foarte restrânsă, pot varia de la oportunitatea de a pedala pe un produs exclusivist și până la atenția deoasebită pentru detaliu.

Oricare ar fi acela, cu Caletti nu poți da greș. Mica companie, stabilită în California, oferă trei modele distincte de mountainbike-uri printre care și un 29er. Cadrele sunt realizate din oțel, gândite pentru a oferi confort dar și o manevrabilitate excelentă. În plus, rigiditatea se situează conform producătorului, la cote maxime.

Prețul cadrelor este același, indiferent de modelul pentru care vei opta și pornește de la 1.550$. Poți adăuga și alte opțiuni bicicletei, precum înlocuirea urechilor, utilizarea unei curele de transmisie în locul lanțului sau portbagaj și aripi montate direct pe cadru. Dacă dispui de un buget pe măsură, poți achiziționa oricare din aceste trei modele cu echipări de la Shimano (gama XTR sau XT) sau Sram (XX, X0 sau X9). Cea mai scumpă versiune este bineînțeles cea echipată cu linia de componente Sram XX, prețul acesteia putând să ajungă la 5.595$.

Fișa de opționale cât și cea pentru vopsea sunt lungi, prin urmare te invităm pe caletticycles.com pentru a afla mai multe detalii.

via Caletti

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

15 − eight =