Acum citesti
Gama de căști Nutcase se extinde semnificativ pentru 2018

Nutcase s-a pus la punct pentru 2018, atât cu graficele, cât și cu oferta. Dacă până de curând design-ul părea că stagnează de la un an la altul, fără a veni cu ceva spectaculos, pentru sezonul următor lucrurile s-au schimbat radical, iar cei de la Nutcase oferă căști pentru copii mici, pentru copii măricei, pentru tineri, cât și o gamă pentru cicliștii urbani. Dar nu orice fel de gamă, ci una bazată pe un design coerent, care reuște să impresioneze în mod plăcut. Altfel spus, cei de la Nutcase au rămas fideli stilului nebunesc, însă adaugă ceva tehnologie și design în plus. Ceea ce este minunat. Să vedem despre ce este vorba.

Câteva imagini de la standul Nutcase de la Eurobike mai intâi:

Fits your head. Suits your soul. Sună bine.

  Baby Nutty este colecția pentru cei mici, mici de tot. Aceasta va fi disponibilă în 6 culori diferite, deși print-uri cred că este mai corect spus, căci graficele ne arată norișori, inimioare, floricele sau steluțe, așadar clar orientate pentru a le fi pe plac celor mici. Dimensiunea disponibilă este XXS, adică între 47 și 50cm, un model va fi disponibil și cu tehnologie MIPS care oferă o extra protecție în caz de accident, au prindere magnetică extrem de ușor de folosit și un sistem de reglaj la fel de facil. Sunt potrivite pentru cpii cu vârste între 1 și 4 ani și vor fi disponibile începând cu luna ianuarie a acestui an.

Cu Little Nutty trecem într-un nou segment, acela al copiilor de peste 5 ani și sunt construite atât pentru biciclete cât și pentru role. Nouă astfel de modele vor fi disponibile dintre care patru dintre ele dotate cu tehnologia MIPS. Cei de la Nutcase spun că își doresc ca cei mici să-și amintească de această cască și pentru a le reuși asta, a fost necesar să vină cu un design cât mai originial și cât mai haios. Căștile din această gamă vor avea 20 de grafice diferite, au elemente reflextorizante dispuse la 360 de grade, au trei seturi de pernițe pentru extra-reglaj și o rotiță în spate pentru fixarea căștii pe cap. Sunt disponibile în dimensiunea XS, adică 48-52 cm și pot fi achiziționate începând cu luna ianuarie 2018.

Modelul The Zone este dedicat adolescenților și vine ca răspuns la întrebarea: cum îmi pot convinge copilul să poarte o cască? Aparent, destul de simplu! Oferindu-i una care arată bine. Acesta este rolul lui The Zone, exceptând partea de protecție. Sunt disponibile în 5 culori diferite și 3 dimensiuni, iar aerisirea se face cu ajutorul a peste 10 guri de ventilație. Prinderea și reglajul se fac facil, întocmai ca la restul de modele. De reținut și poate cel mai important, prețul pentru această gamă va fi foarte competitiv.

Da, pentru genul ăsta de adolescenți.

Trecând la adulți, Metroride este cea mai ușoară și cea mai avansată cască de oraș pentru adulți, bineînțeles, fără a neglija latura estetică. Gurile de aerisire ale noului model sunt mai mari, reflectivitatea este de 360 de grade, au prindere magnetică și bineînțeles, reglaj la spate cu rotiță. Metroride este disponibilă în două dimensiuni, S/M (55-59cm) și L/Xl (59-62cm), iar varianta MIPS este disponibilă pe trei dintre modele: Sapphire, Black Tie și Tehnicolor.

Ușor de asortat cu orice haine.

Între Metroride și Street regăsim noua gamă Tracer, care în premieră pentru 2018 va fi echipată cu un model MIPS. Iar ce are în plus este sistemul CoolControl, unul ce permite să controlezi aerisirea din cască, acesta putând fi blocat în diminețile răcoroase sau în zilele ploioase. Cozorocul este demontabil, curelele de prindere pot fi ajustate, vine cu mai multe pernițe de ajustare (de 3, 6, respectiv 9mm) și prinderea magnetică patentată de Nutcase. Poate fi achiziționată în dimensiunea S/M (52-56cm) sau M/L (56-59cm), începând cu luna ianuarie 2018. Versiunea cu protecție suplimentară MIPS va fi disponibilă din luna mai 2018.

Ultimele, dar nu cele din urmă, sunt căștile din gama Street, care nu cunosc termenul de sobrietate și care sunt construite pentru copilul din tine. Sau, de ce nu, pentru cei care chiar vor să iasă din peisaj cu un produs original. De aceea Street foeră peste 30 de variante de culoare, beneficiază de prinderea magnetică Fidlock, au cozorocul detașabil și 3 seturi de pernițe pentru un confort desăvârșit. Trei modele Unframed vor beneficia de graficele unor artiști din Australia, Noua Zeelandă și Mexic. În continuare Nutcase caută artiști cu care să colaboreze pentru astfel de design-uri, așadar dacă ești interesat, poți aplica și tu. Nu de alta, dar premiul cel mare este de 500$! Tehnologia MIPS este disponibilă și pentru această gamă, pe modelele Navy Dots, Element Stripe, Silver Wavelebnght și Blackish Wavelenght. Față de celelalte modele, Street sunt disponibile în 3 dimensiuni distincte, S, M și L și vor fi de asemenea disponibile din ianuarie 2018.

Doar câteva din cele 30 de variante.

De final, aș dori să menționez lansarea noului model Timberline (ce face parte tot din gama Street), pentru cei cu o circumferință a capului mai mare sau pentru cei care au părul mare sau împletit. Este clar că ei au nevoie de un plus-size, iar această cască exact asta le oferă. Este disponibilă în dimensiunea L (60-64cm).

Importator Nutcase în România: biciclop.eu.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

11 + 8 =