Acum citesti
Gama noua de la Ritchey „Wet White”

gama_ritchey_wet_whiteProducatorul Ritchey a lansat pentru 2010 o serie speciala de componente, sub denumirea de „Wet White”. Precum o spune si numele, caracteristica principala a acestor componente este data de culoarea alb stralucitoare, care vine sa completeze seria „Wet Black”. Noua serie speciala se regaseste pe gama de componente WCS (Wolrd Cup Series) si include tije de ghidon, ghidoane si tije de sa.
Tijele de ghidon sunt oferite in peste 6 dimensiuni si unghiuri diferite, astfel incat sa se potriveasca necesitatilor oricarui biciclist. Tija de sa este oferita in patru dimensiuni distincte, permite un reglaj foarte rapid al seii datorita sistemului de prindere, cantareste 235 de grame si este oferita la un pret de aproximativ 100 de euro.

Gama Wet White acopera doua modele din gama WCS : modelul Rizer cu o curbura de 20,35 mm, latime 660 de mm, diametru 31,8 mm si o greutate de 283 de grame, model ce poate fi folosit atat pentru maraton cat si pentru enduro si modelul Mtn Flat, un ghidon drept pentru Cross Country cu o latime de 580 mm, diametru de 31.8 mm si o greutate de 130 de grame. Preturile pentru cele doua modele de ghidoane nu depasesc 90 de euro si sunt recunoscute pentru rezultatele excelente obtinute in concursuri.

Gama „Wet White” este deja disponibila pe site-ul producatorului, iar acestea pot fi achizitionate direct de pe site-ul oficial al celor de la Ritchey : ritcheylogic.com. Aici poti gasi si date tehnice complete despre toate modelele „Wet White”.

via | RitcheyLogic

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

2 × two =