Acum citesti
Gamă nouă de anvelope pentru cursiere all-road de la Teravail

Teravail_Galena_Gravel_Lifestyle4-600x400Anvelopele pentru cursierele all-road şi pentru cicloturişti apărute în ultima vreme în număr foarte mare sunt pretenţioase. Ele trebuie să facă faţă la distanţe lungi, teren variat dar în acelaşi timp să fie rapide şi uşoare, pentru a nu îngreuna pedalatul. Ele trebuie să ofere tracţiune suficientă şi rezistenţă în timp.

Cu aceste obiective în vizor a lansat şi Teravail pe piaţă noua colecţe de anvelope. Aceştia sunt o marcă a QBP axată pe acest tip de anvelope iar moelele lor au participat deja cu succes la curse dificile, cum ar fi Dirty Kanza 200 sau Tour Divide.

Galena este primul model dintre cele trei din gamă, toate tubeless ready, fiind şi cel mai mic, de 700x32c. Acesta are pe calea de rulare crampoane mici şi înghesuite pentru rulare bună, pe margine fiind crampoane mai agresive pentru viraje.

TER_Galena_Web-600x423Cannonball este oarecum şi anvelopa oficială a cursei Dirty Kanza 200, doi dintre primii 20 de finisheri supravieţuind condiţiilor dificile din cursa din 2015 folosint această anvelopă fără nicio pană. Disponibile cu o lăţime de 38 mm, calea de rulare este mai agresivă, protecţia anti-pană fiind disponibilă pe calea de rulare la modelele de 60 tpi şi pe toată anvelopa la modelele de 120 tpi.

TER_Cannonball_Web-600x423Sparwood este modelul cel mai agresiv, fiind folosit de Jay Petervary la ediţia 2015 a Tour Divide unde a parcurs cele aproape 3000 de mile cu un singur set de anvelope. Modelul 29×2.2 se potriveşte pe unele cursiere cu spaţiu suficient, dar este potrivit şi pentru MTB.

TER_Sparwood_Web-600x423Modelul polivalent este Licksklillet, disponibil cu balonaj de 28 sau 32 mm, are crampoane minuscule şi este potrivit atât pe asfalt cât şi pe drumuri neasfaltate.

TER_Lickskillet_Web-600x423Avem şi un film de prezentare a gamei:

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

nineteen − two =