Garajul FreeRider.ro

12

Garajul FreeRider este o nouă secțiune pe care o vom actualiza constant cu biciclete și componente care au fost testate, dar și cu biciclete sau componente noi, care nu au mai ajuns în faza de testare. Te așteptăm deci, să mai dai un click din când în când, pentru a vedea produsele nou apărute.

Dacă dorești una din piese, va trebui s-o rezervi prin e-mail, la adresa echipa@freerider.ro. Piesele rezervate vor apărea cu numele tăiat, iar în caz că cineva renunță la rezervare, vor fi din nou disponibile pe această pagină. Rezervările se fac în ordinea primirii e-mail-urilor. Va rugam sa furnizati si un numar de telefon, in caz ca mail-urile trimis de noi ajung in Spam. Noi raspundem fiecarui mail in parte, asadar daca nu ati primit niciun raspuns, verificati folderul de Spam.

ATENȚIE, TIMPUL DE RĂSPUNS PENTRU REZERVĂRI POATE FI ȘI DE 8 ORE. MULȚUMIM PENTRU ÎNȚELEGERE!

 

Angrenaj FSA AlphaDrive 2 foi (22-36), greutate 754 grame, nou nouț – ușor zgâriat de la depozitare, prindere pe pătrat, bottom bracket nou cadou – 250 220 lei 180 lei.

Anvelopă Michelin Wild GripR 2016, pliabilă, 29 x 2.10, o singură bucată – 100 lei (preț de raft – 150 lei). Test, aici.

Continental Mountain King II Race Sport 29 x 2.4 2017, pereche, model de top – 230 lei 200 lei 150 lei (preț de raft – 390 lei). Test, aici.

Continental Trail King 27×5 x 2.2 2018, pereche, PureGrip – 200 lei (preț de raft – 300 lei). Test, aici.

Furcă Drift 32 2017, pe aer, pentru roată de 27.5 inch, cursă 100mm, gât netăiat, ax de 15mm, nouă (nu a fost montată niciodată – furca din fotografie este versiunea de 140mm și este oferită caxemplu), greutate 1.72 kg, extra fotografii la cerere, preț: 800 750 700 650 600 lei.Schimbător de foi Microshift 2x, cu prindere Direct Mount, șurub de prindere în pachet, nou – preț: 40 lei.

12 COMENTARII

  • Salut, nu avem piese pe stoc pentru că nu comercializăm. Tot ce vezi în aceasta rubrică sunt componente care au rămas în urma testelor. Noi nu avem magazin de piese sau de biciclete.

 1. Ce model este janta FUNN :AM , DH , Trail/AM ?
  Cei 100km, pe ce traseu au fost facuti , cum s-a comportat roata , a necesitat centrare ?
  Ce greutate rider – echipament sustine , si care sunt limitele balonajului ?

  • Salut, nu se precizează în fișa tehnică, însă este o jantă de XC care poate fi folosită și pentru All Mountain dată fiind robustețea. Cei 100 de km au fost trasee montane și nu a necesitat centrare. Greutatea rider-ului a fost de 70 de kg. Poate fi instalată o anvelopă de maxim 2.3 inch.

 2. Salut!Am tot cautat dar vad ca nu aveti rubrica de contact aici si nu stiu cu cine sa vorbesc despre organizarea unui concurs de proportii mari. Ma refer la traversarea Carpatilor, sunt aproximativ 600 si ceva de Kilometri… Ceva “mare” cum e Cape epic si Bike transalp de exemplu. Am traseul facut…trebuie doar discutat, puse toate cap la cap si cred ca ar fi doritori internationali care s-ar inscrie la asa ceva. Am nevoie de ajutor si nu stiu cu cine sa vorbesc.

 3. Salutare! Am aceeasi pereche de pedale exustar, abia montate, sunt ca noi, insa sunt de culoare neagra. Daca exista vreun doritor sa achizioneze, pedalele voastra, insa nu i place culoarea albastra, sunt dispus pt schimb. De preferabil in București. O zi faina! 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ