Garajul FreeRider.ro

10

Garajul FreeRider este o nouă secțiune pe care o vom actualiza constant cu biciclete și componente care au fost testate, dar și cu biciclete sau componente noi, care nu au mai ajuns în faza de testare. Te așteptăm deci, să mai dai un click din când în când, pentru a vedea produsele nou apărute.

Dacă dorești una din piese, va trebui s-o rezervi prin e-mail, la adresa echipa@freerider.ro. Piesele rezervate vor apărea cu numele tăiat, iar în caz că cineva renunță la rezervare, vor fi din nou disponibile pe această pagină. Rezervările se fac în ordinea primirii e-mail-urilor. Va rugam sa furnizati si un numar de telefon, in caz ca mail-urile trimis de noi ajung in Spam. Noi raspundem fiecarui mail in parte, asadar daca nu ati primit niciun raspuns, verificati folderul de Spam.

ATENȚIE, TIMPUL DE RĂSPUNS PENTRU REZERVĂRI POATE FI ȘI DE 8 ORE. MULȚUMIM PENTRU ÎNȚELEGERE!

Furcă Drift 32 2017, pe aer, pentru roată de 27.5 inch, cursă 100mm, gât netăiat, ax de 15mm, nouă (nu a fost montată niciodată), greutate 1.72 kg, preț: 750 lei. 700 lei.

Cască Casco Full-Air, dimensiune M, 56-59 cm, 303 grame, puțin folosită. Preț: 400 de lei 350 lei (preț de raft: 669 lei). Review, aici.

KTM Lycan Carbon 2015 – 9.000 lei, cumparata la inceputul lui 2016, utilizata de un membru al fostei echipe Focus-FreeRider, Eduard Horobeanu. Roti 27.5 inch, suspensii 130/125mm, greutate 11 kg. Pentru detalii sunați direct la acest număr: 0758 526 883 – Eduard Horobeanu. Produsul nu este vândut de FreeRider.

Tijă șa Haibike, 31.6mm, lungime totală 40cm, zgariata partea de jos, preț: 50 lei.

Tijă de șa Ghost , 31.6 mm, lungime până la minim insert 22cm, lungime totală 32 cm, 288 grame, preț: 50 lei.

 

10 COMENTARII

  • Salut, nu avem piese pe stoc pentru că nu comercializăm. Tot ce vezi în aceasta rubrică sunt componente care au rămas în urma testelor. Noi nu avem magazin de piese sau de biciclete.

 1. Ce model este janta FUNN :AM , DH , Trail/AM ?
  Cei 100km, pe ce traseu au fost facuti , cum s-a comportat roata , a necesitat centrare ?
  Ce greutate rider – echipament sustine , si care sunt limitele balonajului ?

  • Salut, nu se precizează în fișa tehnică, însă este o jantă de XC care poate fi folosită și pentru All Mountain dată fiind robustețea. Cei 100 de km au fost trasee montane și nu a necesitat centrare. Greutatea rider-ului a fost de 70 de kg. Poate fi instalată o anvelopă de maxim 2.3 inch.

 2. Salut!Am tot cautat dar vad ca nu aveti rubrica de contact aici si nu stiu cu cine sa vorbesc despre organizarea unui concurs de proportii mari. Ma refer la traversarea Carpatilor, sunt aproximativ 600 si ceva de Kilometri… Ceva “mare” cum e Cape epic si Bike transalp de exemplu. Am traseul facut…trebuie doar discutat, puse toate cap la cap si cred ca ar fi doritori internationali care s-ar inscrie la asa ceva. Am nevoie de ajutor si nu stiu cu cine sa vorbesc.

 3. Salutare! Am aceeasi pereche de pedale exustar, abia montate, sunt ca noi, insa sunt de culoare neagra. Daca exista vreun doritor sa achizioneze, pedalele voastra, insa nu i place culoarea albastra, sunt dispus pt schimb. De preferabil in București. O zi faina! 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ