Acum citesti
Gazelle Duty NL, primul loc la bicicletele de transport

Chiar dacă nu arată a cal de povară, Gazelle Duty NL duce în fiecare zi greul olandezului obişnuit. Cavaleria uşoară  de la Gazelle a ieşit numărul 1 la testele de drum cu gabarit depăşit organizate de The Royal Dutch Touring Club.

In joc au mai intrat şi alte modele de biciclete din aceeaşi categorie, de la producători precum Batavus, Cortina, Sparta, Montego, Puch, Union şi Giant. Toate biciclete au în comun portbagajul-faţă, solid, metalic, plasat pe furcă, un preţ ce variază între 499 şi 599 de euro şi butucul cu trei viteze.

Doisprezece membri ai clubului de touring olandez, cu vârste între 18 şi 60 de ani au testat intensiv şi au observat comportamentul celor opt biciclete, întâi cu greutate şi apoi fără. În mod normal, bagajul plasat în faţă face orice bicicletă mult mai greu de controlat, stabilitatea si manevrabilitatea reprezentând criterii principale de evaluare a acestor tipuri de bicicletele. Alte criterii luate în calcul au fost eficienţa frânelor, uşurinţa cu care se schimbă vitezele, echiparea standard, finisajele  şi ţinuta generală la drum. Gazelle Duty NL a trecut cu plus toate aceste criterii, obținând prima poziţie cu un punctaj total de 7,6 puncte. În România, modelul Gazelle Duty NL se găseşte exclusiv la Biciclop, la pretul de 2599 de lei.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

17 − 7 =