Acum citesti
Ai participat la Călătorie între Cer și Pământ 2017? Oferă feedback și câștigă un premiu!

Nu se întâmplă încă prea des însă mulți din organizatorii de concursuri de ciclism de azi au început să ceară din ce în ce mai des părerea publicului, mai precis a celor care participa la concurs. Se dorește aflarea opiniei celor care au participat la respectivul eveniment, dacă a fost bine sau rău. Pentru că de multe ori din partea organizatorilor se vede într-un fel, iar concurenții percep concursul altfel.

Aceeași este și situația de la Călătorie între Cer și Pământ care a avut loc în weekendul 10-11 iunie la Târgu Ocna. Pentru că organizatorii doresc să aibă în 2018 o ediție și mai reușită au cerut părerea participanților. Și pentru a-i răsplăti pentru timpul acordat cu completarea formularului de feedback, vor fi oferite două premii prin tragere la sorți: o pereche de jambiere de compresie de la CEP și un ciclocomputer wireless de la Syncromate.

De la organizator:

Mulțumim pentru participarea la a 5a ediție a concursului Călătorie între Cer și Pământ!

Dacă ai participat la Călătorie între Cer și Pământ 2017 lasă-ne un feedback, completează formularul de mai jos  și permite-ne să devenim mai buni. Dorim ca evenimentul de la Târgu Ocna să devină de referință nu doar pentru oraș ci și pentru întreaga Românie. Avem planuri mari!

Și pentru că prețuim timpul tău, îți oferim la schimb două premii pe care le vom acorda prin tragere la sorți celor care vor completa formularul de feedback. Pentru alergători am pregătit o pereche de jambiere de compresie CEP mărime L (intermediară) oferită de Quantumsport, iar pentru bicicliști am pregătit un ciclocomputer wireless Syncro oferit de Syncromate.

Pentru a fi eligibil/ă la tragerea la sorți trebuie:

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

nineteen + fifteen =