Acum citesti
Bicicleta Cardigo oferă corpului un antrenament complet

Cardigo Bicycle Company a construit o bicicletă specială. Este speciala întrucât pe ea nu doar pedalezi ci faci mișcare și cu partea superioară a corpului. Bicicleta are un cadru solid din oțel și transmisie cu 3 viteze. Special este faptul că poți alege dacă vrei să mergi pe ea normal sau vrei să faci mișcare cu întreg corpul. Cardigo dispune de un mecanism care permite blocarea sau deblocarea sistemului ce transformă bicicleta într-o mașinărie care lucrează întreg corpul tău.

Dan Ogden este cel care a venit cu aceasta idee în 2017. În timp ce se plimba cu bicicleta și-a dat seama că i-ar fi plăcut mai mult decât doar să pedaleze. Așa s-a născut bicicleta Cardigo. În următoarele luni el a studiat alte concepte existente, a construit prototipuri și după alte câteva luni de testări și dezvoltare, a reușit să construiască bicicleta așa cum o vedem în clip.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

L-am întrebat pe Dan dacă totuși cadrul nu este prea sensibil în zona țevii headtube. După cum se vede în clip, acolo cadrul este foarte subțire. Ne-a transmis că s-au făcut sute de ore de teste cu oameni de peste 100 kg. „Desigur că nu este o bicicletă pentru offroad”, spune Dan, „însă se descurcă fără probleme cu gropile normale din oraș”.

 

 

 

 

 

 

 

 

Prețul nu a fost încă anunțat oficial însă estimările sunt că bicicleta va costa între 750 și 1.250 $. Dacă te înscrii pe site-ul lor, vei primi o reducere de 30%.

Vezi Comentariu (1)
  • conform ce prezinta acest video de prezentare: iti ajuta partea superioara a corpului sa faca un efort mai mare si iti distruge genunchii in acelasi timp. ridicol.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

3 × 2 =