Acum citesti
Black Friday 2016 în România la biciclete, piese, echipamente şi accesorii

Black Friday! Moment de bucurie și de spart pușculițele! Nu? Vă invităm în cele ce urmează, să analizați ofertele speciale ale magazinelor de biciclete din România și să vedeți dacă produsul urmărit de voi are în sfârșit un preț “de nerefuzat”. Țineți cont de faptul că fiecare magazin dispune de altă ofertă și condiții diferite de desfășurare a promoției. De asemenea nu toate magazinele organizează Black Friday în aceeași perioadă. Din acest motiv te rugăm să studiezi cu atenție condițiile specifice fiecărei campanii în parte.

black friday biciclete 2016

Această listă va fi actualizată zilnic pe măsură ce primim informații noi la redacție.

bike-onlineBike Online Târgu Mureș va organiza Black Friday în perioada 25-27 și anunță reduceri între 10 – 45%. Promoția va începe vineri 25 noiembrie orele 00.00 și se va termina duminică la orele 24.00. Mărcile care intră în promoție sunt: biciclete Centurion, Neuzer, GT, frâne Hayes, jante Sun Ringle, furcile SR Suntour, protecții Race Face, mănuși Altrix, etc. Ofertele vor fi afișate pe site-ul magazinului.

downhillandmoreDownhill & More Șelimbăr organizează Black Friday pe o perioadă destul de lungă, de pe 25 noiembrie până pe 2 decembrie inclusiv. La oferte speciale vei găsi gama Bulls Copperhead atât cu roți de 27.5″ cât și 29er, dar nu numai, și la articole vestimentare plus accesorii. Reducerile ajung până la 60%. Ofertele sunt în limita stocului disponibil, iar întreaga ofertă va fi centralizată pe această pagină care devine activă pe 25 noiembrie la ora 12 noaptea.

bikewear-roBikewear București va oferi reduceri între 10 și 40% la anumite produse de pe site. Cele mai semnificative reduceri pe categorii sunt: protecții 33%, îmbrăcăminte 40%, încălțăminte 30%, ochelari 40% și accesorii 40%. Ofertele sunt disponibile direct pe site-ul oficial.

 

funbikeFunbike Miercurea Ciuc anunta Black Friday in perioada 18-27 noiembrie. Ofertele vor fi disponibile exclusiv pentru biciclete, iar valorile reducerilor vor fi intre 10 si 60%. Intreaga oferta este publicata pe pagina principala a site-ului.

 

nutrivitaNutrivita România susține cicliștii cu nutriție sportivă la prețuri speciale de Black Friday. Reducerile sunt de 50% și 70%. Întreaga ofertă este afișată aici însă perioada reducerilor nu este menționată.

 

bikehubBikeHub București anunță perioada lor de reduceri între 20 și 27 noiembrie. Ofertele de Black Friday cuprind prețuri bune la căști de protecție, mănuși ciclism, ochelari sport/ciclism, protecții, piese pentru bicicletă și echipament ciclism. Ne-am uitat pe site, iar în lista de produse nu sunt incluse și biciclete. Întreaga ofertă este centralizată aici.

evolioEvolio România vin și ei în întâmpinarea cicliștilor cu electronice ce se pot instala pe bicicletă sau pe biciclist/ă. Reducerile sunt de până la 50%. La promoție intră și camera de acțiune iSmart 4K, drona iFly Mini, drona iFly Pro + camera VGA, telefonul antoshock Ranger etc. Perioada reducerilor este 28 octombrie – 20 noiembrie. Cei care compară în perioada asta intră automat la tombolă pentru a câștiga un sistem audio Xound Pro, un Smartwatch X-Watch Pro și un hoverboard Evolio X-Board S. Întreaga ofertă este centralizata aici.

pegasPegas vine cu o ofertă de nerefuzat! Ne anunță că la ei reducerile la biciclete și accesorii sunt de până la 90%. Promoția începe de vineri 18 noiembrie la 12 noaptea și durează până pe 27 noiembrie. Cei de la Pegas ne-au transmis că au de gând să facă vânzări de cel putin 1 milion de lei în această perioadă! Ofertele sunt de găsit pe site-ul oficial.

biciclopBiciclop București anunță o ofertă tentantă și ne informează că reducerile oferite la biciclete sunt de până la 40%, pentru trotinete 20%, pentru antifurturi 20%, pentru echipament ciclism până la 45%, iar pentru accesorii biciclete până la 50%. Magazinul organizează Black Friday în două perioade distincte: 18-20 noiembrie și 25-27 noiembrie. Întreaga ofertă este centralizată aici.

ktmKTM Sibiu/Bucuresti oferă reduceri la bicicletele KTM, iar perioada este 25-27 noiembrie. Oferta este centralizată pe această pagină, iar bicicletele la promoție sunt următoarele: Aera 27,5 Pro; Aera 27,5 – 29 Comp; Lycan LT 274; Lycan 274; Revelator Sky; Strada 2000; Strada 1000; Strada 800; Ultra Team 29; Ultra 1964 LTD 27; Ultra Flite 29; Ultra Fire; Ultra Fun 29; Chicago 27.24 Street; Penny Lane; Life Road; Life Track; Tourella 28.7; Tourella 28.3; Wild Speed 26.24; Wild Speed 24.9 Light; Wild Cat 24.21 Wave.

mosionMoș Ion Roată București pregătește pentru bicicliști Black Friday doar în zilele de 18 și 19 noiembrie. Reducerile acordate sunt în cuantum de: 30% la echipamentul Castelli, 20% la echipamentul Catlike, 30% la anvelopele Geax, 30% la anvelopele Vittoria, 30% la accesoriile XLC și 15% la bicicletele Felt. Pentru Felt reducerea se cumulează cu cea deja existentă. Oferta magazinului este publicată aici.

CLICK4SPORTCLICK4SPORT București anunță promoțiile cu ocazia Black Friday și ne informează că perioada de reduceri este între 17 și 30 noiembrie 2016. Mărcile care beneficiază de reduceri sunt: bicicletele Cross, bicicletele Corrartec, bicicletele Conway, camere și anvelope Schwalbe și ochelarii și căștile Limar. Reducerile sunt între 12 și 44%. Întreaga ofertă este centralizată aici.

sportmoodSportMood București vine în întâmpinarea cicliștilor cu o ofertă specială de Black Friday care a început deja și se încheie pe 28 noiembrie. Promoția cuprinde reduceri la biciclete, accesorii și echipament. La o aruncare rapidă de privire am găsit cea mai ieftină cursieră Gitane la 1.660 lei și cel mai ieftin mtb Peugeot la 1.000 lei. Întreaga ofertă este centralizata aici.

roseRose Romania vine cu o ofertă interesantă aplicată unui număr mare de 1.842 produse. Reduse sunt de toate, de la anvelope și pedale la pantofi, accesorii și echipamente. Întreaga ofertă este centralizată aici.

 


cyclemaster2CycleMaster Cluj Napoca
ne încântă cu produsele lor ușoare și ne anunță că de Black Friday oferta conține reduceri pentru mărcile Cannondale, Michelin, Fabric, Absolute Black, Tune, Ryde, Stages și Grip Grab. Discounturile sunt între 15 și 50% în funcție de mărcile enumerate mai sus. În plus pentru Tune există o ofertă specială care presupune o reducere de 300 lei la seturile de roți. Promoțiile vor fi disponibile în perioada 14-28 Noiembrie în limita stocului. Ofertele sunt de găsit pe site-ul oficial.

rideshop-roRide Shop Craiova anunță Black Friday începând cu data de 18 noiembrie și cuprinde întreaga gamă de produse din magazin. Reducerile vor fi de până la 50% la unele biciclete și de până la 90% la anumite piese și accesorii. Însă important de știut este că o reducere de 20% va exista la orice produs din stoc. Ofertele și reducerile le veți găsi pe site-ul oficial.

roveloRovelo București pune la bătaie mai multe produse ce dispun de reduceri cu ocazia Black Friday. Dintre produse am văzut biciclete, accesorii și echipament. Întreaga ofertă este afișată pe această pagină.

 

bikexpertBikeXpert București vin la fileu cu oferte de nerefuzat la biciclete, echipament, piese și accesorii, iar dacă căutați bine găsiți reduceri și de 85%. La BikeXpert Black Friday durează doar de vineri 18 până sâmbătă 19 la ora 15 când se închid magazinele lor. Clienții din magazinele fizice au prioritate față de clientul online. Întreaga ofertă este publicată aici.

 

MaryonLa Maryon Buzău, Black Friday va avea loc între 18 și 25 noiembrie. Celor interesați magazinul va oferi reduceri atât la componente, accesorii și echipament, cât și la bicicletele Merida și Felt. În momentul actualizării articolului nostru oferta celor de la Maryon nu era încă publicată, așa că accesați direct site-ul magazinului pentru detalii.

BikeshoPBMBikeshoPBM Baia Mare ne transmite că vor avea peste 350 de produse aflate la promoție cu această ocazie. Reducerile vor fi și de 50%. Campania pentru magazinul Bikeshopbm va avea loc din 14 Noiembrie până la finele lunii, în data de 30 Noiembrie 2016. Reducerile se aplică multor mărci precum Scott, Dartmoor, GT, Cannondale, Michelin , Blackburn și Thule. Întreaga ofertă o gasiți aici.

probikeProBike Brașov ne anunță că promoția lor a început deja și ține până la finalul lunii noiembrie cu posibilitate de prelungire. Toate produsele care intră la promoția Black Friday sunt de găsit pe această pagină. Ne-am uitat și noi și am observat că veți găsi reduceri la multe biciclete, de la modele pentru copii, la modele de damă și bărbătești. Dintre mărcile intrate la promoție am observat Scott, Corratec, Specialized, Bulls și Merida, dar mai sunt și altele.

extreme ridersExtreme Riders București vor energiza oferta de Black Friday începând cu data de 14 noiembrie pentru ca totul să se sfârșească duminică pe 20. Totuși pentru anumite produse este posibil ca prețurile să rămână reduse până duminica următoare pe 27 noiembrie. Toate ofertele speciale vor fi afișate pe această pagină. Din păcate la data redactării acestui material oferta nu era activă pentru a spicui și noi ceva, dar știm că la biciclete vor fi reduceri între 27% – 45%, iar la accesorii și echipamente între 30% – 45%.

velopediaVelopedia București ne grăbește puțin și de informează că la ei Black Friday este doar vineri pe 18 noiembrie. Întreaga lor ofertă este afișată aici și observăm că sunt destul de multe produse la promoție. Am găsit acolo cam de toate, de la piese și accesorii la biciclete și echipament. Spor la cumpărături!

 

bikezoneBikezone București au pregătit și ei campania care va fi activă în perioada 18-20 noiembrie. Reducerile vor fi de până la 75%. În momentul în care scriem aceste rânduri promoția nu este încă afișată însă cei interesați se pot abona pentru a fi anunțați din timp. Toate produsele aflate la promoție vor fi afișate pe această pagină.

velotecaVeloteca București ne grăbesc și ei pentru că oferta lor este valabilă doar pentru ziua de vineri 25 noiembrie. Ne-am uitat și noi pe lista cu produse și da, este generoasă. Dacă îți dorești ceva din lista publicată pe acestă pagină, poți să-ți rezervi din timp produsul. Veloteca ne mai spune și că vor fi „Promoții surpriză la echipament! De Bike Friday vom avea și reduceri surpriză la echipament, pentru cei ce ne vor vizita. Reduceri minime: 25%”.

Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

one × 5 =