Acum citesti
Bucovina și Maramureșul pozate din mersul bicicletei

Clubul de Cicloturism Napoca (CCN) lansează o nouă invitație publicului clujean la o proiecție a fotografiilor dintr-o tură prin Bucovina și Maramureș realizată de către Radu Mititean. Evenimentul alre loc joi, 17 aprilie, de la ora 20, la Casa TIFF, intrarea fiind gratuită.

bucovina

Va fi o ilustrare fotografică a unei ture de două săptămâni, pe bicicletă, derulată de Clubul de Cicloturism „Napoca” în parteneriat cu Uniunea Generală a Bicicliștilor din Germania (ADFC) în Oaș, Maramureș și Bucovina, în cadrul programului de documentare, testare și promovare a turismului pe bicicletă „Bike Romania”.

Proiecția va reflecta deosebitele valori naturale și culturale ale zonei, incluzând imagini din Cimitirul Vesel de la Săpânța sau de la celebrele mănăstiri bucovinene cu fresce exterioare. Nu au lipsit nici semețele biserici de lemn maramureșene, muzeele etnografice și ateliere meșteșugărești tradiționale, dar nici mărturii din tureșe de mountain biking din Munții Gutâi, Maramureșului sau alte masive din zonă.

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

14 − 10 =