Chain Reaction Cycles preluată de Wiggle

0

Chain Reaction Cycles, care în anul 2014 a avut o cifră de afaceri de 197 milioane de Euro, va fi preluată de gigantul Wiggle care în același an a avut o cifră de afaceri de 234 milioane de Euro din comerțul online cu biciclete, piese și accesorii pentru cei care aleargă, înoată sau merg cu bicicleta. Astfel cele două societăți care până nu demult erau concurente, își vor uni forțele pentru a deveni lideri mondiali în domeniul comerțului online cu tot ce are legătură cu bicicletele, înotul, triatlonul și alergarea. Ambele societăți au sediul în Marea Britanie, însă spre deosebire de Wiggle, Chain Reaction Cycles este o afacere de familie, fondată în anul 1984.

Chris Watson, directorul Chain Reaction Cycles a declarat: “E un nou capitol incitant pentru Chain Reaction Cycles. Din 1984 și până în prezent am cunoscut o creștere puternică și ne-am dezvoltate, de la background-ul nostru care era strict legat de mountain biking, pentru a satisface și dorințele bmx-erilor sau a celor pasionați de ciclism rutier din mai multe state. Fuziunea cu Wiggle reprezintă o oportunitate enormă pentru a ne afirma ca o forță globală în sportul cu două roți și pentru a continua eforturile de a deveni un lider în domeniul tehnologiei, a comerțului online și al inovării.”p4pb4422755

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentVotați fotografia săptămânii 15-21 februarie 2016!
Articolul următorRetrospectiva săptămânii 8-14 februarie 2016
Prefer să nu mă descriu dar poate ai dori să afli că sunt pasionat de mountain biking de la o vârstă fragedă rău. Am fost preocupat de latura gravitațională a sportului până prin 2009 atunci când o accidentare m-a făcut, indirect să mă concentrez mai mult pe latura de anduranță. Rezultate am destule, de la campionate naționale la U23 și Elite până la două plasări în top 15 consecutive în Transalp. Ce-i drept n-am câștigat La Broaște și în mod miraculos n-am dezvoltat cultul personalității până în prezent, motiv pentru care am realizat că rezultatele internaționale le voi lăsa pentru o altă reîncarnare. Nu-mi place atenția și încerc pe cât de mult să mă distanțez de numărul inepuizabil de indivizi cu manifestări de vedetă și cu caractere maleabile. Îmi plac oamenii care nu acceptă orbește cutumele societății și cursul “tradițional” al vieții, dar care trec în schimb totul prin filtrul personal al rațiunii. Apa plată o beau când mi-e sete și n-am încercat niciodată să mă îmbăt cu ea doar de dragul epatării, implicit nu mă vei vedea lăudându-mă în medii virtuale mai mult decât e strict necesar pentru a-mi mulțumi sponsorii. Pun pasiunea pe primul loc și cheful imediat după.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ