Acum citesti
Chain Reaction Cycles prezintă echipa și bicicleta de concurs pentru 2017

Echipa Chain Reaction Cycles Mavic va concura în 2017 la seria de evenimente Enduro World Series cu Nukeproof Mega iar la UCI Downhill World Cup, dar și la alte concursuri speciale, pe noua Nukeproof Pulse. Pentru anul acesta echipa este mai mică însă deosebit de talentată, avându-i în componență pe Sam Hill, Mike Jones și tânărul Elliott Heap.

După rezultatele excelente de anul trecut Sam Hill se va concentra pe Enduro World Series. El a câștigat la Valberg – Franța și a mai obținut două locuri doi și două finișuri în Top 10. De 5 ori Campion Mondial la DH, Sam s-a bucurat cu adevărat de provocările noii sale discipline, enduro, concurând pe bicicleta Nukeproof Mega.

Mike Jones în schimb are planuri speciale pentru downhill. După ce și-a revenit în urma accidentării, el este acum mai motivat ca niciodată să ia cu asalt cursele UCI Downhill World Cup și cele din British Downhill Series. Mike, originar din Țara Galilor, a gustat deja din succesul Cupei Mondiale când a obținut podium. El are viteza necesară să rămână la vârf în sportului sau. Va fi interesant să vedem cum se descurcă în al 3lea său an de rider elite.

Elliott Heap în schimb abia acum trece la elite. Anul trecut în 2016, el a obținut locul 3 la UCI Downhill World Cup. Pentru 2017 Elliott se va concentra pe cursele UCI de downhill alături de colegul de echipa Mike Jones. În plus, va participa și la anumite curse speciale din seriile British Downhill și EWS.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

9 + one =