Acum citesti
Concurs Bryton. Câștigă un ciclocomputer Rider 330T cu GPS

UPDATE 2 APR

Concursul s-a încheiat. Câștigătorul sau câștigătoarea va fi afișat pe această pagină în cursul zilei de luni 3 aprilie. Tragerea la sorți se va face prin random.org din rândul celor care au răspuns corect.

Răspunsurile corecte erau:

1 – Pe câte continente este oficial prezentă marca Bryton? Răspuns: 5
2 – Care este singurul set Rider care include senzor „combo” (cadență și viteză) în loc de senzor separat pentru cadență? Raspuns: Rider 530T

UPDATE 3 APR

Random.org l-a desemnat pe Coroiu Mihai drept câștigător al concursului Bryton Rider 330T cu GPS. Felicitări Mihai și îți dorim cât mai multe ture de bicicletă în siguranță alături de noul tău ciclocomputer!

Bryton este o companie tânără de ciclocomputere. Poate nu are în spate istoricul puternic al firmelor tradiționale pe acest segment însă compania a învățat repede de la precursorii săi, iar astăzi Bryton concurează de la egal la egal cu cei mai buni.

Fondată în 2009, firma cu sediul în Taiwan a stabilit o marcă global recunoscută de electronice pentru sport cu GPS, dedicate celor patru activități sportive principale: ciclism, fitness, aventuri outdoor și alergare. Bryton insistă pe partea de GPS și folosește tehnologia u‑blox întrucât aceasta oferă o dimensiune mică a dispozitivului electronic, sensibilitate mare de recepție a semnalului GPS, consum redus al bateriei și posibilitatea de actualizare a softului.

Seria de ciclocomputere Rider este rezistentă la ploaie și oferă navigație GPS chiar și pe cele mai ieftine modele. În același timp dispozitivul îți monitorizează locația, distanța parcursă, altitudinea la care te afli, istoricul distanțelor parcurse, dar și pulsul și caloriile arse.

Cum funcțiile sunt cam aceleași, fiind cele întâlnite inclusiv pe cele mai scumpe ciclocomputere din lume, atuul pentru Bryton sunt prețurile mai accesibile.

Cu ocazia lansării mărcii Bryton în România, importatorul oficial BikeFun, te invită să câștigi un ciclocomputer Rider 330T cu GPS, puls si cadență.

Pentru a câștiga trebuie să răspunzi corect la cele două întrebări de mai jos. Câștigătorul sau câștigătoarea va fi extras prin tragere la sorți pe random.org. Perioada concursului este 20 martie – 2 aprilie ora 23:59. Câștigătorul va fi anunțat pe această pagină luni 3 aprilie.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

5 × 2 =