Acum citesti
Duminică, pe 21 iunie, luaţi startul la Duatlonul Ţara Bârsei!

Duatlon-Tara-Barsei

Duminică, 21 iunie 2015, se va desfăşura la Râşnov, judeţul Braşov, a 5-a ediţie a Duatlonului Ţara Bârsei. Este vorba de un concurs deja cu tradiţie, care vă oferă două lungimi de traseu combinat de trail running şi mountain bike prin masivul Postăvaru. Tura scurtă include 9 km de alergare cu 350 m diferenţă de nivel şi 17 km de mountain bike cu o diferenţă de nivel de 520 m. Pentru cei ce se încumetă la tura lungă, vor avea de parcurs 11 km de alergare cu 490 m diferenţă de nivel şi 25 km de mountain bike cu 810 m diferenţă de nivel.

Traseele sunt frumoase, dificile şi tehnice iar combinaţia de alergare cu pedalat merită încercată de toată lumea. Dacă îţi place mountain bike-ul şi eşti în stare să alergi câţiva km, de ce să nu încerci şi un duatlon off-road? Şi dacă nu alergi, găseşti un prieten care o face şi puteţi participa la ştafetă, la ambele lungimi de traseu.

Nici copiii nu vin degeaba, ei putând să participe la un mini-duatlon.

Înscrierea on-line s-a încheiat dar organizatorii vor face sâmbătă şi duminică şi înscrieri la faţa locului. Mai multe informaţii găsiţi pe site-ul competiţiei, duatlontarabarsei.ro

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

ten + eighteen =