Fakir România lansează Soluție Montaj pentru anvelopele de bicicletă

0

Producătorul autohton de soluție autovulcanizantă pentru anvelopele tubeless de bicicletă, anunță lansarea unui nou produs – Fakir Soluție Montaj. Produsul este gândit să vină în ajutorul cicliștilor care doresc să instaleze ușor anvelopele tubeless. Noul Fakir Soluție Montaj asigură instalarea rapidă a anvelopei pe janta de bicicletă la o presiune de doar 1,5 bar, iar după instalare soluția se evaporă rapid.

Produsul se aplică pe marginea anvelopei (zona talonului), înainte de instalarea pe jantă. Buretele aplicator asigură un dozaj optim, produsul distribuindu-se sub formă de spumă. La umflarea anvelopei aceasta se așează complet și ușor pe jantă. După asamblare, Fakir Soluție Montaj s-a evaporat complet.

Noul Fakir Soluție Montaj este la fel de util și pentru anvelopele normale, dar mai rigide și dificil de instalat pe jantă.

Noul produs este disponibil în trei variante de recipiente și prețuri:

  • flacon 50 ml cu dop tip burete, ideal pentru utilizatorul final. Preț 16 lei TVA inclus (disponibil în curând);
  • flacon 100 ml cu burete aplicator, ideal pentru service. Preț 18 lei TVA inclus;
  • flacon 1000 ml (refill), ideal pentru service. Preț 60 lei TVA inclus.

Noul Fakir Solutie Montaj poate fi achiziționat direct de pe site-ul producătorului sau prin rețeaua de distribuitori.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentColecție nouă de haine Hannah pentru ski și outdoor, la prețuri accesibile
Articolul următorSalonul Bicicletei a anunțat data pentru ediția 2018
Îi place să spună că s-a născut pe bicicletă, însă în realitate s-a născut în București. Practic, se dă pe două roți din copilărie. Mai serios s-a apucat de ciclism din 1998 când, după ce și-a cumpărat primul MTB, s-a și dus la vârful Omu. Se mândrește că a fost primul care a făcut asta și până în ziua de azi așteaptă să-i confirme cineva... Lăsând gluma la o parte, Dan este unul din cei mai pasionați cicliști din România, la nivel de amatori. Rămânând tot timpul la un nivel constant al pasiunii, niciodată prea exagerat sau prea monoton, și-a angrenat întreaga familie care-i susține entuziasmul și pedalează alături de el. Tot timpul pe bicicletă, la concursuri, la teste, la evenimente de profil din țară și străinătate, explorând un nou traseu de cicloturism sau pur și simplu scriind despre acest subiect, Dan este în constantă legătură cu ultimele noutăți din domeniu, ultimele trenduri și ultimele tehnologii folosite la biciclete.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ