Acum citesti
Fezzari Kings Peak revine acum în varianta „fat”

După doi ani de pauză Fezzari Kings Peak se întoarce însă între timp se pare că s-a mai îngrăşat. Fat Kings Peak este un fat bike din carbon care, în acest moment, este în stadiul de prototip. În plus faţă de roţile groase bicicleta primeşte şi îmbunătăţiri la cadru acesta, cât şi furca, fiind fabricate acum din carbon. Pe bicicletă se pot pune anvelope de maxim 5” fixările fiind de 197×12 thru axle spate şi 135x15mm pentru faţă. Observăm că faţa nu va fi compatibilă cu furca RockShox Bluto, dar este posibil să se poată instala folosind un adaptor pentru 150×15.

Fezzari Kings Peak fat bike 6

Pe de alta parte cadrul este compatibil cu Bluto, iar Fezzari oferă această opţiune pentru alte echipări complete. Cadrele compatibile Bluto folosesc headset FSA în timp ce cadrele non-Bluto folosesc furci FRD (Fezzari Racing Design) din carbon cu ax 135x15mm.

Pentru a menţine cadrul curat cablurile sunt ghidate la interior, iar montantul schimbătorului spate este înlocuibil. Şi pentru că această bicicletă este gândită cu gândul la aventură, cadrul dispune de montanţi pentru portbagaje. Rulmentul pedalier este 120mm filetat. Asta înseamnă că se vor putea folosi angrenaje de 190mm fără a fi nevoie de distanţiere suplimentare.

Preţul de pornire este de 2.399$ pentru o bicicletă echipată cu Shimano Deore, jante de 80mm din aluminiu şi furcă din carbon. Alte echipări pot include furca cu suspensie RockShox Bluto, piese Shimano XT sau Sram X01 şi roţi din carbon, toate cu transmisie RaceFace Ride, Turbine Cinch sau Next SL.

Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

18 + seven =