Acum citesti
Final de sezon 2013 la Roaba de Cultură

“Roaba de Cultură”, un proiect al Asociației Green Revolution, închide porțile celui de-al treilea sezon.  Mulțumirile merg către toți cei care au pășit pe pajiștea din Parcul Herăstrău în 2013 și au participat la activitățile organizate în cadrul proiectului, către artiștii și instructorii care au susținut evenimentele, dar și către sponsorii care au sprijinit proiectul.

roaba_de_cultura

“Pentru al treilea an consectiv, am reușit să aducem cultura mai aproape de publicul “Roabei de cultură”, am împărțit zâmbete pe fețele tuturor celor care ne-au călcat iarba și am creat activități dintre cele mai diverse, menite să te încarce cu energie pozitivă. Le mulțumim celor peste 300.000 de vizitatori, dar și celor 10.000 de fani de pe facebook și vă așteptăm în număr cât mai mare și anul viitor și să sărbătorim încheierea Roabei de Cultură”, a spus Raluca Fișer, președintele Asociației Green Revolution.

În cei trei ani de existență, peste 300.00 de bucureșteni au ales să-și petreacă timpul liber altfel, bucurându-se de un festival al culturii în natură, din primăvară până-n toamnă, pe pajiștea de la Roaba de Cultură. Duminică, 29 septembrie, începând cu ora 17:00, « Roaba de Cultura » își așteaptă publicul în același spațiu prietenos pentru a sărbatori « BikeFest în 100 de imagini”, ultimul eveniment din acest an. Tot atunci, vom premia cel mai bun fotograf oficial Nikon la BikeFest, dar și cea mai frumoasă fotografie, realizată de un fotograf amator. Evenimentul se va încheia cu ultimul concert al acestui an, susținut de Directory Band.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

twenty − 5 =