FRC organizează cursuri de formare antrenori ciclism

0

Între 27 și 28 ianuarie 2018, Federația Română de Ciclism organizează la Miercurea Ciuc, un curs de formare pentru antrenori de ciclism. Este un prim curs dintr-un modul de patru, care se vor desfășura pe parcursul a doi ani.

Cristiano Valoppi este specialistul care susține acest curs. Director sportiv de nivel 3 acreditat UCI și de Federația Italiană de Ciclism și cu un palmares care include mulți ani petrecuți ca tehnician al echipei naționale și olimpice a Italiei, Valoppi deține experiența necesară pe care o poate oferi la rândul său mai departe. De-a lungul timpului Valoppi s-a remarcat prin cele 7 medalii de aur europene, 16 mondiale și 5 olimpice obținute de cicliștii antrenați de el.

Înscrierile se pot face până cel târziu pe data de 25 ianuarie, pe mail la antrenorfed [at] federatiadeciclism.ro. Cursul este util pentru oricine dorește să acumuleze cunoștințe de bază actuale despre antrenamentul sportiv în ciclism, chiar dacă aceștia dețin calificare tehnică sau nu.

  • Data: 27-28 ianuarie 2018
  • Locație: Hunguest Hotel Fenyo, Salon Salvia, Miercurea-Ciuc, jud. Harghita
  • Specialist: Valoppi Cristiano
  • Antrenor Federal: Răzvan Jugănaru
  • Cost: 250 lei / persoană
  • Locuri disponibile: 20

Teme dezbătute: sportul de performanță, oportunități și provocări, factorii sportului de performanță, sportul pentru copii și tineri, proceduri de antrenament, elemente de bază în antrenamentul sportiv, totul despre pregătirea tinerilor campioni.

Detalii suplimentare găsiți pe site-ul Federației Române de Ciclism.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentTură Enduro și bikepacking în jurul muntelui Mont Blanc
Articolul următorBikepacking pe Colorado Trail
Îi place să spună că s-a născut pe bicicletă, însă în realitate s-a născut în București. Practic, se dă pe două roți din copilărie. Mai serios s-a apucat de ciclism din 1998 când, după ce și-a cumpărat primul MTB, s-a și dus la vârful Omu. Se mândrește că a fost primul care a făcut asta și până în ziua de azi așteaptă să-i confirme cineva... Lăsând gluma la o parte, Dan este unul din cei mai pasionați cicliști din România, la nivel de amatori. Rămânând tot timpul la un nivel constant al pasiunii, niciodată prea exagerat sau prea monoton, și-a angrenat întreaga familie care-i susține entuziasmul și pedalează alături de el. Tot timpul pe bicicletă, la concursuri, la teste, la evenimente de profil din țară și străinătate, explorând un nou traseu de cicloturism sau pur și simplu scriind despre acest subiect, Dan este în constantă legătură cu ultimele noutăți din domeniu, ultimele trenduri și ultimele tehnologii folosite la biciclete.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ