Acum citesti
FRC organizează cursuri de formare antrenori ciclism

Între 27 și 28 ianuarie 2018, Federația Română de Ciclism organizează la Miercurea Ciuc, un curs de formare pentru antrenori de ciclism. Este un prim curs dintr-un modul de patru, care se vor desfășura pe parcursul a doi ani.

Cristiano Valoppi este specialistul care susține acest curs. Director sportiv de nivel 3 acreditat UCI și de Federația Italiană de Ciclism și cu un palmares care include mulți ani petrecuți ca tehnician al echipei naționale și olimpice a Italiei, Valoppi deține experiența necesară pe care o poate oferi la rândul său mai departe. De-a lungul timpului Valoppi s-a remarcat prin cele 7 medalii de aur europene, 16 mondiale și 5 olimpice obținute de cicliștii antrenați de el.

Înscrierile se pot face până cel târziu pe data de 25 ianuarie, pe mail la antrenorfed [at] federatiadeciclism.ro. Cursul este util pentru oricine dorește să acumuleze cunoștințe de bază actuale despre antrenamentul sportiv în ciclism, chiar dacă aceștia dețin calificare tehnică sau nu.

  • Data: 27-28 ianuarie 2018
  • Locație: Hunguest Hotel Fenyo, Salon Salvia, Miercurea-Ciuc, jud. Harghita
  • Specialist: Valoppi Cristiano
  • Antrenor Federal: Răzvan Jugănaru
  • Cost: 250 lei / persoană
  • Locuri disponibile: 20

Teme dezbătute: sportul de performanță, oportunități și provocări, factorii sportului de performanță, sportul pentru copii și tineri, proceduri de antrenament, elemente de bază în antrenamentul sportiv, totul despre pregătirea tinerilor campioni.

Detalii suplimentare găsiți pe site-ul Federației Române de Ciclism.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

20 − nine =