Galațiul Pedalează 2019 – ediţia a 3a

0

Asociația Bike Works îi invită pe toți cei care îndrăgesc mersul pe bicicletă, în data de 12 mai 2019, la cea de-a 3-a ediție a evenimentului ”Galațiul Pedalează”. Prin intermediul acestei acțiuni, Asociația Bike Works își propune promovarea mersului pe bicicletă, un mijloc de transport prietenos cu mediul și sănătos, precum și conștientizarea șoferilor privind creșterea numărului de bicicliști pe străzile din municipiul Galați și nevoia ca aceștia să fie respectați, atunci când sunt întâlniți în trafic.

De la organizator:

Punctul de întâlnire va fi  pe 12 mai, la ora 17.00, în parcarea din fața Salii Sporturilor, din cartierul Micro 19, iar traseul propus este următorul: esplanada Sălii Sporturilor – str. Brăilei – str. Cloșca – Faleza Superioară – str. Traian – Str. Brăilei – Str. Domnească – Gradina Publică. Se va merge pe prima banda a străzilor indicate, ritmul va fi unul de plimbare (cu o viteza medie de aproximativ 10-15 km/h), iar coloana va fi deschisă, flancată și închisă de membrii Bike Works.

”Alegeți un outfit lejer asezonat cu un zâmbet larg, ungeți lanțul și haideți să arătăm cât de mulți bicicliști are Galațiul!  Ne-am bucura să fim în număr cât mai mare, motiv pentru care puteti invita la eveniment pe oricine credeți că ar dori să participe la această plimbare. Nu aveți bicicletă (încă), dar susțineti acest sport? Încurajările și pozele de pe traseu sunt și ele binevenite. Să ne vedem numeroși și voioși! Iar la finish vom face o poză de grup, așa că nu vă grăbiți să plecați imediat acasă, ci chemați-vă și prietenii să socializăm în Gradina Publică până la înserat”, spune Ciprian Jiga, coordonatorul evenimentului ”Galațiul Pedalează”.

Cei care doresc să aibă și un număr de participare se pot înscrie aici.

Condițiile de participare sunt: vârsta minimă 14 ani; persoana să posede bicicletă funcțională; cască de protecție, recomandată; carte de identitate, obligatoriu; cunoștințe de circulație rutieră.  Prin participarea la eveniment, fiecare își asumă ca va respecta regulile de circulație și indicațiile organizatorilor.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentShimano intră serios în lumea gravel cu componentele noi GRX
Articolul următorŢinutului Maratonului Olteniei îşi „deschide graniţele” pentru iubitorii de sport la a 7a ediţie a evenimentului
Îi place să spună că s-a născut pe bicicletă, însă în realitate s-a născut în București. Practic, se dă pe două roți din copilărie. Mai serios s-a apucat de ciclism din 1998 când, după ce și-a cumpărat primul MTB, s-a și dus la vârful Omu. Se mândrește că a fost primul care a făcut asta și până în ziua de azi așteaptă să-i confirme cineva... Lăsând gluma la o parte, Dan este unul din cei mai pasionați cicliști din România, la nivel de amatori. Rămânând tot timpul la un nivel constant al pasiunii, niciodată prea exagerat sau prea monoton, și-a angrenat întreaga familie care-i susține entuziasmul și pedalează alături de el. Tot timpul pe bicicletă, la concursuri, la teste, la evenimente de profil din țară și străinătate, explorând un nou traseu de cicloturism sau pur și simplu scriind despre acest subiect, Dan este în constantă legătură cu ultimele noutăți din domeniu, ultimele trenduri și ultimele tehnologii folosite la biciclete.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ