Acum citesti
Giro del Trentino 2013 va porni din Linz

Cea de-a 37-a ediție a cursei internaționale Giro del Trentino, una din principalele întreceri de șosea în vederea pregătirii pentru marile tururi, va conferi competiției din nou o latură internațională. Etapa inaugurală va porni din orașul austriac Linz, iar traseul care le va da bătăi de cap și de picioare participanților va gravita în jurul Dolomiților.

Aflat la a 7-a trecere prin Austria, Giro del Trentino, programat între 16 și 19 aprilie, va fi și în 2013 o cursă dificilă, cu ascensiuni ca Punta Veleno sau Passo Pordoi, ceea ce face din aceasta un prilej ideal pentru rutieri ce țintesc victoria în Turul Italiei, și nu numai, să își verifice forma fizică. Întrecerea va debuta cu un circuit pe străzile orașului Linz în dimineața zilei de 16 aprilie și o etapă de contratimp pe echipe, lungă de 15 kilometri, ce va avea loc după-masa.

Ca și clasificare UCI, Giro del Trentino rămâne o cursă HC, iar speranța cea mare a organizatorilor este să atragă cât mai multe echipe de World Tour la linia de start.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

five × 5 =