În lupta cu cancerul – Vlad Sabău oferă a 4a bicicletă!

0

În ultimii 4 ani Vlad Sabău a construit patru biciclete pe care ulterior le-a scos la licitaţie. Bicicletele nu au fost oarecare, echiparea nu a fost oricare, iar banii strânşi din licitaţii nu au avut o însemnătate oarecare. Vlad a donat de fiecare dată banii obţinuţi din vânzarea acestor biciclete cu adevărat speciale celor care se luptă cu cancerul.

licitatie cancer vlad sabau cannondale f-si 01

În ultimii patru ani prin banii strânşi Vlad a reuşit să ajute oameni cu vârste de la 4 la 43 de ani. Unii au câştigat lupta cu nemiloasa boală alţii din păcate au pierdut-o. Vlad este însă propulsat neîncetat de o forţă invizibilă aflată într-o relaţie strâns legată de familie întrucât chiar mama sa a pierdut lupta cu cancerul.

licitatie cancer vlad sabau cannondale f-si 02

Bicicleta este una cu adevărat specială, un Cannondale F-Si vopsit în culoarea internaţională a cancerului de sân. La fel şi echiparea, de excepţie şi personalizată în culoarea care te face să apreciezi cu adevărat viaţa.

Dacă consideri că poţi ajuta, poţi promova sau licita pentru bicicletă nu ezita să intri în legătură cu Vlad pentru mai multe detalii.

Iată şi specificaţiile bicicletei:

Cadru: Cannondale F-Si – Custom pink
Furcă: Cannondale Lefty 2.0
Headset: Cannondale SI
Pipă: Cannondale SI
Ghidon: Tune Turnstange Flatbar
Manşoane: ESI Chunky Pink
Frâne Sram XX World Cup
Tijă de şa: Tune Stakes Stuck
Colier tijă de şa: Tune Schraubwurger
Şa: Tune Komm-Vor
Angrenaj: Cannondale Hollowgram
Schimbător spate: Sram XX1
Schimbător faţă:
Shiftere: Sram XX1
Pinioane: Sram XX1
Lanţ: Sram XX1
Pedale Xpedo MF4TI
Butuci: Tune Cannonball / Tune Kong
Spiţe: Sapim CX Ray
Jante: Ryde Trace XC
Anvelope
Suport bidon apă: Tune Wassertrager UNI
Greutate: 7.98 kg
DISTRIBUIȚI
Articolul precedentParâng Night Challenge, 20 februarie 2016
Articolul următorAaron Gwin părăseşte Specialized!
Îi place să spună că s-a născut pe bicicletă, însă în realitate s-a născut în București. Practic, se dă pe două roți din copilărie. Mai serios s-a apucat de ciclism din 1998 când, după ce și-a cumpărat primul MTB, s-a și dus la vârful Omu. Se mândrește că a fost primul care a făcut asta și până în ziua de azi așteaptă să-i confirme cineva... Lăsând gluma la o parte, Dan este unul din cei mai pasionați cicliști din România, la nivel de amatori. Rămânând tot timpul la un nivel constant al pasiunii, niciodată prea exagerat sau prea monoton, și-a angrenat întreaga familie care-i susține entuziasmul și pedalează alături de el. Tot timpul pe bicicletă, la concursuri, la teste, la evenimente de profil din țară și străinătate, explorând un nou traseu de cicloturism sau pur și simplu scriind despre acest subiect, Dan este în constantă legătură cu ultimele noutăți din domeniu, ultimele trenduri și ultimele tehnologii folosite la biciclete.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ