Acum citesti
Lansare de carte – “Ținutul dintre mări”

Bogdan Matei a mai încheiat o aventura pe bicicletă, de data asta în Caucaz, străbătând spațiul Marea Neagră-Marea Caspică și traversând țările Georgia, Azerbaidjan, Armenia și Karabah, destul de exotice pentru noi. A strâns nu mai puțin de 3000 km și în jur de 50.000 m diferență de nivel.

„Tarile Caucazului s-au dovedit a fi o lume putin banuita, necunoscuta si plina de surprize”, spune Bogdan. „Georgia, Armenia, Azerbaidjan sunt genul de locuri in care, ca om, te regasesti sau te reconstruiesti, dupa cum sufletul tare are nevoie. Peisaje de vis – munti cu creste pana la cer, desert pierdut in orizont, localitati intepenite in timp – te cuceresc de la prima interactiune. Iar oamenii frumosi, plini de povesti unice, iti conduc pasii catre ce e important. Iti doresti, cand pleci, sa revii. Si sa devii un om mai autentic, mai lipsit de prejudecati si, de ce nu, mai liber.”

În urma expediției s-a mai născut o carte care urmează a fi lansată în curând. Se numește „Ținutul dintre mări”, iar prețul este de 20 lei sau 15 lei dacă faci precomandă aici.

Va fi anunțată în curând și data lansării oficiale la care ești invitat. Recomandat este să vii, dacă ești pasionat/ă de astfel de excursii cicloturistice și vrei să fii inspirat pentru următoarea ta aventură pe două roți.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

twelve − seven =