Livigno oferă iarna facilități speciale pentru bicicletele fat!

0

Potecile, pădurile și munții acoperiți de zăpadă poate că sunt raiul pentru schiori, snowboarderi și amatori de schi de tură, însă pentru cicliști, iarna este sinonimă cu “off-season”. Cum însă italienii știu să profite de frumusețile lor, Livigno oferă poteci speciale, shuttle special și chiar acces cu telescaunul, special pentru cei care vor să pedaleze cu bicicletele fat.

Spre deosebire de mtb-urile „normale”, anvelopele mari ale bicicletelor fat oferă un nivel mai bun de „plutire” pe zăpadă. Indiferent ce ai vrea să faci, fie că vrei să rămâi iarna în formă fizică bună, că începi sezonul de antrenamente, că vrei să pedalezi în liniște printr-o pădure acoperită feeric de zăpadă ca-n povești sau pur și simplu vrei să te simți bine pe bicicletă, cu un fat bike te vei distra cel mai bine iarna. Ca să fii la curent cu ultimele trenduri „fat” din România, înscrie-te în Club Fat Bike România.

Dacă însă iarna asta ești cumva în Livigno la schi sau snowboard, probabil știi deja că stațiunea are două zone schiabile deservite de 30 de lifturi, peste 115 km de pârtii și câteva fun park-uri. Vara în Livigno găsești 3.200 km de poteci pentru biciclete cartate cu gps și două telescaune speciale pentru biciclete. Din România poți ajunge în Livigno cu mașina, distanța fiind de aproximativ 1.500 km.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentNoMad Merida CST domină sezonul de MTB 2017
Articolul următorEde Molnár ne prezintă sezonul său 2017
Îi place să spună că s-a născut pe bicicletă, însă în realitate s-a născut în București. Practic, se dă pe două roți din copilărie. Mai serios s-a apucat de ciclism din 1998 când, după ce și-a cumpărat primul MTB, s-a și dus la vârful Omu. Se mândrește că a fost primul care a făcut asta și până în ziua de azi așteaptă să-i confirme cineva... Lăsând gluma la o parte, Dan este unul din cei mai pasionați cicliști din România, la nivel de amatori. Rămânând tot timpul la un nivel constant al pasiunii, niciodată prea exagerat sau prea monoton, și-a angrenat întreaga familie care-i susține entuziasmul și pedalează alături de el. Tot timpul pe bicicletă, la concursuri, la teste, la evenimente de profil din țară și străinătate, explorând un nou traseu de cicloturism sau pur și simplu scriind despre acest subiect, Dan este în constantă legătură cu ultimele noutăți din domeniu, ultimele trenduri și ultimele tehnologii folosite la biciclete.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ