Acum citesti
Livigno oferă iarna facilități speciale pentru bicicletele fat!

Potecile, pădurile și munții acoperiți de zăpadă poate că sunt raiul pentru schiori, snowboarderi și amatori de schi de tură, însă pentru cicliști, iarna este sinonimă cu “off-season”. Cum însă italienii știu să profite de frumusețile lor, Livigno oferă poteci speciale, shuttle special și chiar acces cu telescaunul, special pentru cei care vor să pedaleze cu bicicletele fat.

Spre deosebire de mtb-urile „normale”, anvelopele mari ale bicicletelor fat oferă un nivel mai bun de „plutire” pe zăpadă. Indiferent ce ai vrea să faci, fie că vrei să rămâi iarna în formă fizică bună, că începi sezonul de antrenamente, că vrei să pedalezi în liniște printr-o pădure acoperită feeric de zăpadă ca-n povești sau pur și simplu vrei să te simți bine pe bicicletă, cu un fat bike te vei distra cel mai bine iarna. Ca să fii la curent cu ultimele trenduri „fat” din România, înscrie-te în Club Fat Bike România.

Dacă însă iarna asta ești cumva în Livigno la schi sau snowboard, probabil știi deja că stațiunea are două zone schiabile deservite de 30 de lifturi, peste 115 km de pârtii și câteva fun park-uri. Vara în Livigno găsești 3.200 km de poteci pentru biciclete cartate cu gps și două telescaune speciale pentru biciclete. Din România poți ajunge în Livigno cu mașina, distanța fiind de aproximativ 1.500 km.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

14 − two =