Acum citesti
Maratonul mtb pe etape 4 Islands 2016 este „sold out”

Nu mai este nici un dubiu că maratonul mtb 4 Islands din Croaţia a devenit un concurs atractiv pe etape. 400 de ciclişti de pe 5 continente s-au înscris să participe la a 2a ediţie a maratonului care va avea loc în aprilie 2016. Toate locurile au fost ocupate cu două luni înainte de start chiar dacă organizatorii au dublat numărul de locuri disponibile în comparaţie cu prima ediţie de anul trecut.

maraton mtb croatia 4 islands

4 Islands 2016 va găzdui concurenţi din întreaga lume începând cu Slovenia, Republica Ceha, Slovakia, Austria, Germania, Olanda, SUA, Africa de Sud, Canada şi Mexic. Toţi participanţii vor avea ocazia să simtă pe propria piele combinaţia puternică dintre potecile maratonului, suferinţa şi plăcere concursului.

„Ne bucurăm că doar după o singură ediţie concursul nostru a fost recunoscut printre cicliştii pasionaţi. Ne preocupăm să exploatăm peisajul de care dispunem în dorinţa ca evenimentul nostru să fie pe harta internaţională a maratoanelor. Ne bucurăm nespus să avem toate locurile vândute cu două luni înainte de start. Este un lucru care ne motivează. Concursul nostru este încă unul tânăr, dar ne dorim să devină comparabil cu cele mai mari din lume. Ne bucurăm că participanţii reprezintă o combinaţie între amatori pasionaţi şi profesionişti sau foşti profesionişti din diferite ţări. Toată lumea din organizare este hotărâtă să ofere cele mai bune servicii invitaţilor. Suntem siguri de un feedback foarte pozitiv”, spune Tomislav Zobec, race director 4 Islands.

Maratonul se desfăşoară în echipe de 2 şi va avea loc între 13 şi 16 aprilie 2016. Fiecare din cele 4 etape se desfăşoară pe o insulă diferită din Croaţia.

Etapa 1 – insula Krk – 70 km şi 1.500 m diferenţă de nivel
Etapa 2 – insula Rab – 61 km şi 1.180 m diferenţă de nivel
Etapa 3 – insula Cres – 67 km şi 1.550 m diferenţă de nivel
Etapa 4 – insula Lošinj – 50 km şi 800 m diferenţă de nivel

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

12 + 15 =