Acum citesti
O nouă echipă de ciclism pe firmament – Sport Guru – BCR Racing Team

Ieri seară am fost prezenţi la lansarea noii echipe de ciclism-alergare Sport Guru – BCR Racing Team. Este o echipă care activează deja de ceva vreme. Aşadar, dacă i-aţi văzut până acum la concursurile de ciclism şi alergare pe cei echipaţi în mov şi verde aflaţi că ei sunt cei cu care vă veţi lupta mai departe pentru podiumuri.

lansare echipa ciclism Sport Guru - BCR Racing Team 02

Echipa este formată din mulţi sportivi şi este împărţită pe trei sporturi: ciclism, alergare şi triatlon. Aşadar patru sporturi dacă includem şi înot.

Pentru ciclism, Alex Ciocan este managerul echipei, dar şi ciclist el concurând la categoria 30-39 ani. Ceilalţi membri ai echipei de ciclism sunt: Andrei Cojanu (U19), Gerhard Dumitrescu (U19), Ana Maria Estera Coteata (20-29 ani), Valentin Tecu (20-29 ani), Adrina Ceauşescu (30-39 ani), Răzvan Staicu (30-39 ani), Răzvan Ilie (40-49 ani).

lansare echipa ciclism Sport Guru - BCR Racing Team 03

Pentru primul an în care echipa evoluează în această formulă obiectivul principal este întărirea relaţiilor dintre ei şi funcţionarea ca un singur organism. Îi veţi vedea cu siguranţă la toate etapele de şosea Road Grand Tour şi cele offroad Riders Club, dar probabil şi la câteva dintre celelalte concursuri de ciclism şi triatlon.

Echipa de ciclism concurează pe biciclete Ghost de şosea şi mtb. Pentru şosea sportivii vor pedala pe Ghost Nivolet LC Tour 4, o bicicletă din carbon cu echipare Shimano Ultegra, roţi Mavic Ksyrium/ Yksion şi cockpit FSA. Greutatea medie este de 7,2 kg.

lansare echipa ciclism Sport Guru - BCR Racing Team 01

La mtb fetele vor concura pe Ghost Nila LC 5, o bicicletă hardtail cu cadru din carbon, furcă Fox 32 Float Performance cursă 100mm, frâne Shimano SLX, transmisie Shimano XT, roţi Rigida Rival/ Schwalbe Rocket Ron de 27,5 inch şi cockpit Ghost. Greutatea medie a acestei biciclete, în funcţie de mărimea cadrului, este de 10,2 kg.

lansare echipa ciclism Sport Guru - BCR Racing Team 04

Băieţii vor concura la mtb pe o bicicletă similară, dar cu roţi 29er denumită Ghost EBS 2, un model special creat pentru echipe.

Le urăm succes şi cât mai multe podiumuri în acest sezon şi următoarele!

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

10 − 2 =