Acum citesti
Piste de biciclete în Câmpina ca urmare a cursei Open MTB

Cursa caritabilă ce a avut loc în data de 8 septembrie, Câmpina Open MTB, a fost mai mult decât un eveniment care s-a bucurat de o receptivitate mare din parte concurenților. Nu doar că cei 400 de participanți au contribuit la strângerea unor sume consistente ce vor fi donate copiilor suferizi de autism, ci au trimis un semnal clar și către autoritățile locale.

Astfel, cea mai recentă măsură care îi privește pe bicicliști va fi amenajarea unei piste pentru aceștia pe Bulevardul Nicolae Bălcescu. Vestea mai puțin bună este că pistele în cauză vor fi construite pe trotuar, fapt ce le va răpi pietonilor o lățime de un metru din spațiul lor. Un alt proiect al edililor din Câmpina este amenajarea unui trase de mountain bike pe Dealul Muscel.

Vezi Comentariu (1)
  • as vrea un contact din Campina care ma poate pune in legatura cu cineva implicat in amenajarea noii piste. lucrez la ajutarea municipalitatilor in a construi piste adecvate (nu pe trotuar) si as vrea sa ofer niste informatii celor din Campina.

    multumesc!

    am creat pagina oficiala a grupului de lucru pentru influentarea si sprijinirea decidentilor in politici ce promoveaza mersul pe bicicleta in mediul urban
    http://www.facebook.com/Mobile2020Romania

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

five × 3 =