Acum citesti
Prima Evadare a ajuns la cea de-a 10-a ediție

Azi a avut loc cea de-a zecea ediție a concursului de mtb cu cei mai mulți participanți din România și din sud-estul Europei, Prima Evadare. Ediția aniversară a fost câștigată de Alex Stancu de la Dinamo-Bikexpert, la competiție fiind înscriși 2500 de rideri din toată țara. Spre deosebire de edițiile trecute traseul de anul acesta a fost perfect uscat, implicit timpii de parcurgere mai rapizi, ultimul concurent ajungând la finiș în jurul orei 17:30.

La fete a câștigat Suzi Hilbert de la Nomad Merida CST, în timp ce în clasamentul general al amatorilor primul a ajuns Ionuț Alexandru Roman, coleg de echipă cu Suzi. La ciclocros primul sosit a fost Stefan Morcov, un veteran al acestei cursei el venind în primii 10 în clasamentul general absolut, chiar dacă spre deosebire de ceilalți concurenți din top 10, Stefan a pedalat pe o bicicletă de ciclocros.

La concurs au fost prezenți si trei participanți care au luat startul la toate cele 10 ediții ale Primei Evadari, o statistică interesantă având în vedere numărul mare de participanți pe care competiția îi strânge anual la start. Atmosfera de la finiș a fost un foarte plăcută, cu multe activități alternative atât pentru rideri, cât și pentru familiile acestora. Per total evenimentul a fost unul reușit, toți cei implicați plecând acasă cu o experiență plăcută și cu amintiri frumoase de la ediția de anul acesta a Primei Evadări.

Vezi Comentarii (2)
  • Multumiri pt articol.
    Am o curiozitate si sper sa ma/ne ajuti.
    Stii cati rideri au plecat de la linia de start?
    In rezultate apar 1551 de finisheri?
    Deci, poti furniza aceasta informatie? Ar trebui sa fie usor dat fiind ca toata lumea care a plecat purta cipul pt cronometrare.
    Multumiri.

    • Un numar exact nu va putem furniza acum, dar au fost peste 1600 de sportivi fara a calcula categoria cuplu si familii, deci undeva la 2000 de persoane au luat startul din care aproape toti au ajuns la finish. Vor aparea si ceilalti finisheri in curand pe liste!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

sixteen − 5 =