Acum citesti
Profesor care se deplasa cu bicicleta, accidentat mortal în Oradea

Deși numărul celor care folosesc bicicleta în oraș este în creștere, acest lucru nu îi determină pe unii șoferi să conducă mai atent. Cea mai recentă veste tragică vine din Oradea, unde un profesor în vârstă de 50 de ani a decedat după ce a fost lovit de un autoturism în timp ce mergea pe bicicletă.

accident_biciclete

Accidentul s-a petrecut în dimineața zilei de duminică, 27 iulie, când, aflată într-un sens giratoriu, victima a fost acroșată, relatează site-ul www.bihon.ro. Poliţiştii relatează că şoferul nu ar fi păstrat o distanţă laterală corespunzătoare în timpul deplasării. Biciclistul a suferit răni serioase, a primit primul ajutor la faţa locului şi a fost asistat medical până la Spitalul Judeţean. Din cauza gravităţii leziunilor, luni dimineaţa, profesorul a decedat la spital.

Sursa: Bihon

Vezi Comentarii (3)
  • Da bogdane, din pacate asa-i la noi… mai ales daca cel vinovat este unul din cei care fac bani in cardasie cu partidul si administratia locala… pai cine vrei sa contribuie la urmatoarea campanie electorala, mortul?..nu, ala nu le este util la nimic.. ca si vulturii din carpati..”ii putem manca- nu? ..fac oua?-nu.. pai omorati-i, da-i dracu’…”

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

two × five =