Acum citesti
Rovelo Biciclete oferă la test biciclete electrice Raleigh

Rovelo Biciclete ne-a anunţat că oferă spre testare câteva biciclete electrice. Bicicletele electrice reprezintă o opţiune demnă de luat în seamă atunci când deplasarea se face cu precădere în oraş. Avantajele sunt numeroase, iar printre ele se numără şi faptul că ajungi la destinaţie mai odihnit, cu mai puţin efort şi transpiraţie.

Modelele disponibile pentru testare sunt:

Raleigh Stow-E-Way – oferă aceeași libertate de mișcare ca orice altă bicicletă asistată electric de la Raleigh, oferind însă în plus un avantaj semnificativ și anume faptul că este pliabilă. Ușor de depozitat, ușor de transportat, foarte ușor de utilizat. Dimensiunile la care această bicicletă ajunge pliată sunt de doar la 90x50x70cm. În plus Stow-E-Way arată cât se poate de natural întrucât componentele care o fac electrică sunt elegant camuflate în interiorul cadrului.

Raleigh Stow-E-WayRaleigh Forge – este o bicicletă asistată electric, simplă și fiabilă. Dotată cu un motor puternic și silențios Trans X – 36v, bicicleta poate ajunge la o autonomie de 85km în modul Eco. Dispune de asemenea de opțiunea ”Walk Function” pentru momentele când deplasarea se face pe lângă bicicletă, cu un nivel minim de efort.

Raleigh ForgeRaleigh Captus – este o bicicletă dotata cu sistemul electric Bosch Active Line care oferă o autonomie de până la 148km în funcție de sistemul de asistare utilizat. Pentru situațiile când deplasarea se face pe lângă bicicletă modul ”Walk Funtion” asigură o viteză maximă a bicicletei de 6 km/h.

Raleigh Captus

Pentru a face o rezervare te rugăm să intri în legătură cu Rovelo, importatorul Raleigh în România.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

10 − 10 =