Steepgrade prezintă suportul de transport al bicicletei în maşină

0

Deşi există deja o mulţime de opţiuni de transport al biciclete pe tavanul maşinii, pe cârligul de remorcare sau pe hayon nu sunt rare situaţiile când ai dori ca bicicleta să fie mai protejată transportând-o în maşină, fie că o protejezi de mizeria de pe drum sau de hoţi.

Dacă maşina ta dispune de suficient spaţiu în portbagaj poţi adopta soluţia simplă a celor de la Steepgrade folosind acest suport care nu necesită instalare. Tot ce trebuie să faci este să demontezi roata faţă, să fixezi furca în suport şi să ancorezi bicicleta de cârligele de pe margine.

Steepgrade suport bicicleta portbagaj 01Suportul este fabricat din oţel protejat cu plastic colorat. Greutatea bazei este de aproximativ 3,5 kg. Este suficient de grea pentru ca în cele mai multe situaţii să nu mai fie nevoie să legi bicicleta.

Steepgrade suport bicicleta portbagaj 03Pe acest suport se pot instala biciclete a căror roata faţă se fixează cu QR sau thru axle. Folosind adaptorul inclus vei putea instala biciclete cu prindere 20x110mm, sau axuri de 15mm la 100, 135, 142 şi 150mm lăţime.

Steepgrade suport bicicleta portbagaj 06Baza suportului dispune de o asemenea formă încât este prevenită răsturnarea sau alunecarea stânga-dreapta. Pentru a folosi eficient spaţiul din portbagaj suportul este gândit ca bicicletele să stea pe diagonală. Inclus în acelaşi pachet este şi suportul pentru roata faţă pe care o demontezi. Acesta fixează roata de ţeava toptube a bicicletei aşa că nu trebuie să te mai gândeşti unde să o pui în maşină

Steepgrade suport bicicleta portbagaj 05Suportul Steepgrade este produs în SUA şi are un preţ de 109$. Există şi varianta pentru două biciclete la preţul de 129$. Pentru suport cu prindere thru axle trebuie să mai adaugi 10-15$. Există şi opţiuni de suport pentru 3 şi patru biciclete.

Steepgrade suport bicicleta portbagaj 02

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentNoutăți Raleigh pentru 2016: curisere, endurance și biciclete de off-road
Articolul următorViaţa ciclistă de zi cu zi învinsă de un desen animat
Îi place să spună că s-a născut pe bicicletă, însă în realitate s-a născut în București. Practic, se dă pe două roți din copilărie. Mai serios s-a apucat de ciclism din 1998 când, după ce și-a cumpărat primul MTB, s-a și dus la vârful Omu. Se mândrește că a fost primul care a făcut asta și până în ziua de azi așteaptă să-i confirme cineva... Lăsând gluma la o parte, Dan este unul din cei mai pasionați cicliști din România, la nivel de amatori. Rămânând tot timpul la un nivel constant al pasiunii, niciodată prea exagerat sau prea monoton, și-a angrenat întreaga familie care-i susține entuziasmul și pedalează alături de el. Tot timpul pe bicicletă, la concursuri, la teste, la evenimente de profil din țară și străinătate, explorând un nou traseu de cicloturism sau pur și simplu scriind despre acest subiect, Dan este în constantă legătură cu ultimele noutăți din domeniu, ultimele trenduri și ultimele tehnologii folosite la biciclete.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ