Acum citesti
Tare ca Piatra 10 – poze şi aftermovie

Luna trecută a avut loc la Piatra Neamţ unul dintre cele mai aşteptate şi complexe concursuri de ciclism, un festival care, pe lângă probele de mtb downhill şi cross country a inclus skate, role, bmx şi streetball, practic sporturile pentru care Tare ca Piatra a devenit atât de cunoscut şi îndrăgit de sportivi. Filmul de după eveniment vorbeşte de la sine.

Iată şi o galerie foto cu cele mai importante momente ale festivalului TCP 10.

Vezi Comentarii (5)
  • A fost chiar asa un concurs de succes (organizat „ca la carte”) ? Poate ca sunt eu prea pretentios cand ma astept la articole complete sau obiective. Va spun eu ca au fost mari probleme la disciplina XC in ceea ce priveste operatiunea de cronometrare…

    • Nu vad unde scrie pe site ca a fost organizat „ca la carte” insa daca gasesti tu sa ne spui te rog, sa corectam. Pe de alta parte insa proba de XC a fost anul asta la prima editie. Asa ca poate le acorzi organizatorilor putin credit. Sunt convins ca sunt dornici sa invete din greseli. Pana la urma au 10 editii de TCP.

  • Asa rezulta din articolul dvs, nu neaparat ca ati scris adliteram..deci nu aveti ce sa corectati poate decat maniera in care construiti articolele (sa introduceti perspectiva obiectiva ca pana la urma „orice padure are si uscaciunea ei”). TCP ar fi trebuit sa ramana cu specificul ei: DH…nu sa faca un site slab de tot si sa adauge XC si sa nu fie in stare sa cronometreze in contextul unui an plin de concursuri xc…cat de greu poate sa fie ?

  • Probleme de cronometrare nu au fost doar la xc…ci si la dh…sa nu mai pomenim de „manevrele” pe care le faceau organizatorii cu anumiti participanti.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

1 + 16 =