Tare ca Piatra anunţă data pentru ediţia de anul viitor

0

Deja concursurile de ciclism încep a-şi anunţa datele de desfăşurare şi rezerva weekendurile. Printre primele concursuri, dacă nu chiar primul concurs care dezvăluie data pentru 2016, este festivalul Tare ca Piatra de la Piatra Neamţ, anunţat a se desfăşura în weekendul 23-24 iulie 2016.

tare ca piatra 2016Tare ca Piatra este un eveniment sportiv care include, timp de două zile, o mulţime de sporturi unele pe două roţi, altele pe patru sau care implică doar o condiţie fizică bună. În 2015 am asistat la probele de Downhill, XC, Skate, Role, BMX și Streetball, iar pentru 2016 aşteptăm să vedem dacă organizatorii vin cu ceva nou, poate şi un concurs de ciclism şosea sau enduro?

Aşadar rezervă-ţi în calendar data de 23 şi 24 iulie pentru un drum la Piatra Neamţ dacă apreciezi un eveniment cu o veritabilă atmosferă de festival. Iar în cazul în care „te ţine” poţi participa la mai multe din concursurile din cadrul festivalului.

Iată cum a fost anul acesta:

 

DISTRIBUIȚI
Articolul precedent12 lucruri pe care bicicliştii le fac, iar oamenii nu le înţeleg
Articolul următorXeon Team CGF – cursiera de anduranţă de la ROSE
Îi place să spună că s-a născut pe bicicletă, însă în realitate s-a născut în București. Practic, se dă pe două roți din copilărie. Mai serios s-a apucat de ciclism din 1998 când, după ce și-a cumpărat primul MTB, s-a și dus la vârful Omu. Se mândrește că a fost primul care a făcut asta și până în ziua de azi așteaptă să-i confirme cineva... Lăsând gluma la o parte, Dan este unul din cei mai pasionați cicliști din România, la nivel de amatori. Rămânând tot timpul la un nivel constant al pasiunii, niciodată prea exagerat sau prea monoton, și-a angrenat întreaga familie care-i susține entuziasmul și pedalează alături de el. Tot timpul pe bicicletă, la concursuri, la teste, la evenimente de profil din țară și străinătate, explorând un nou traseu de cicloturism sau pur și simplu scriind despre acest subiect, Dan este în constantă legătură cu ultimele noutăți din domeniu, ultimele trenduri și ultimele tehnologii folosite la biciclete.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ