Acum citesti
Testează vinurile de la Urlați, dacă nu concurezi la Maratonul Vinului

Sâmbătă 13 mai are loc la Urlați o nouă ediție a Maratonului Vinului, ocazie cu care poți pedala în ritm de competiție pe drumurile și potecile dintre viile celebre care acoperă dealurile din regiune. Însă dacă spiritul competiției nu te atrage sau ești prezent/ă la fața în postura de însoțitor, poți pleca într-o tură de agrement în timp ce maratonul mtb se desfășoară.

Outhentic Cycling Romania te invită la o tura de cicloturism în paralel cu desfășurarea concursului Maratonul Vinului. Dacă ești prezent/a la fața locului doar în postura de „family and friends”, decât să-i aștepți în oraș pe concurenți să se încoarcă, mai bine mergi și tu într-un tur relaxat de aproximativ 25 km pe traseul Urlați – Ceptura – Urlați. Vei putea vizita: Hruba secretă cu budane de pe Valea Nucetului, Meșterul făuritor de butoaie și Crama (cu degustare de vinuri).

Plecarea este din Urlați la ora 10:10 din zona de înscrieri la Maratonul Vinului. Finișul este în jurul ore 14:30. Prețul este de 85 lei / persoană sau 150 lei / persoană cu bicicletă și cască închiriată. Taxa de participare include ghid și acces la degustările de vin. Pentru înscrieri trimiteți un email la mircea<at>cyclingromania.ro până vineri 12 mai, ora 12:00.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

4 × two =