Acum citesti
Traseu nou pentru tura lungă de la Geiger MTB Challenge

geiger-mtb-challenge-2014-foto-horia-marusca-1Foto: Horia Mărușcă

Organizatorii Triada MTB au anunțat modificări serioase ale traseului lung de la Geiger MTB Challenge, cel mai cunoscut, apreciat și dificil traseu de maraton de MTB din România.

Astfel, startul și sosirea vor fi în zona Păltiniș, nu în Sibiu. Lungimea noului traseu este mai mică, de doar 80 km, iar diferența de nivel este și ea de doar 2900 m. În schimb, organizatorii ne asigură că este cel mai dificil și mai tehnic traseu de până acum, promițând că participanții nu vor fi dezamăgiți de schimbările apărute.

13645086_1188351311185359_3214706251663725345_nDe asemenea, concurenții sunt rugați să fie prezenți la ședința tehnică, chiar dacă au participat la edițiile anterioare, pentru a fi corect informați despre noutățile apărute.

Eu personal am apreciat mult vechiul traseu și consider că la ultima ediție a atins un apogeu al calității nemaiîntâlnit până acum nici măcar la competițiile externe la care am participat. Am încredere în organizatori că ne vor oferi și anul acesta o experiență de neuitat și că nu vom pleca dezamăgiți nici de data aceasta!

Nu uitați, concursul va avea loc pe 24 iulie, la Păltiniș, județul Sibiu, iar înscrierile se pot face în limita locurilor disponibile și la fața locului pe 23 iulie, cu taxă mărită. Tot pe 23 iulie la Păltiniș va avea loc a doua etapă a Triadei MTB 2016, Păltiniș MTB Project, așa că într-un singur weekend puteți participa dacă doriți la ambele curse!

Mai multe informații puteți afla pe pagina Triadei MTB.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

twenty − 7 =