Traseul cicloturistic din Ciocănești, Dâmbovița, se deschide oficial în 20 aprilie

2

Pasionații de plimbări cu bicicleta în natură și amatorii de cicloturism din București nu vor trebui să se mai avânte la sute de kilometri depărtare pentru o escapadă în natură. Traseul cicloturistic din jurul comunei Ciocănești se va deschide oficial în 20 aprilie.

centura_cicloturistica_bucuresti

Ruta amenajată face parte din proiectul Centura Cicloturistică București, prin care se urmărește materializarea și altor trasee în zonele din apropierea Capitalei, și va măsura 25 de kilometri. Evenimentul de lansare este destinat tuturor iubitorilor de cicloturism, inclusiv familiilor și începătorilor. Traseul va putea fi parcurs timp de aproximativ 2-3 ore, dar nu sunt motive de grabă. De-a lungul acestuia, se pot face opriri la producători locali (apicultori, producători de legume proaspete), pentru o degustare de vin la cramă și la zona de picnic unde veți putea gusta produsele proaspete pregătite de producători locali. În plus, regiunea oferă peisaje superbe și foarte variate: pădure, luncă, mal înalt și zone cu stufăriș.

2 COMENTARII

  1. […] și începătorilor. Traseul va putea fi parcurs timp de aproximativ 2-3 ore, dar nu sumt vezi in revista Sursa: Reviste – auto/moto – […]

LĂSAȚI UN MESAJ