Acum citesti
Tuşnad Cycling Team ia calea Rusiei și Ucrainei

Rutierii Tuşnad Cycling Team, atât seniorii cât şi juniorii, participă în perioada următoare la mai multe curse în ţară şi străinătate, la unele dintre acestea fiind aşteptate rezultate bune.

tusnad_ciclism

Prima cursă se va desfăşura la Donetsk, Ucraina, iar Tuşnad Cycling Team vor lua startul cu următorii ciclişti: Braico Alexander, Cioban Sergiu, Tanovitchii Nicolae şi Lazar Nandor.  Cursa va fi una de o zi, după care sportivii vor merge în Rusia, la Krasnodar, unde vor lua parte la Grand Prix-ul Adygea. Echipei i se va alătura şi liderul său, Eduard Carol Novak, care va lua starul în întrecere din Rusia, ce se întinde pe o perioadă de 5 zile, între 17-21 aprilie.

Cealaltă parte a echipei Tuşnad va participa la cursa Banja Luka-Belgrad  (Bosnia), programată în zilele de 21 şi 22 aprilie. La start se vor alinia Ivan Stevic, Sebestyen Szabolcs, Marcel Ternovsek, Lukacs Arnold, Csillip Arpad şi noul membru al formației, Sipos Zoltan.

Tot în această perioadă vor concura în întreceri şi juniorii Tuşnad Cycling Team. Managerul echipei, Torok Imre, a spus că juniorii pleacă în Bulgaria, la Vidin, unde va avea loc o competiţie destinată acestei categorii de vârstă, în concurs fiind înscrişi din partea ciucanilor Egyed Adam, Sarany Zsolt şi Szasz Botond. După acest concurs, ei vor lua parte şi la două întreceri desfăşurate la Cluj, echipa urmând să fie completată de Hajdu Hunor, Tămârjan Robert, Sarig Andor şi Szanto Akos. Este vorba de Cupa Viitorul, care va avea loc în data pe 17 aprilie şi Cupa Federaţiei Române de Ciclism, programată în perioada 18-20 aprilie.

Managerul echipei, Torok Imre, a declarat că aşteaptă rezultate bune în cursa Banja Luka-Belgrad, dar şi la Cupa FRC cel din urmă fiind unul dintre concursurile ale căror rezultate vor decide selecţia în lotul naţional al României.

„Aşteptăm să avem măcar un component în lotul naţional şi ne gândim la Sarany Zsolt, întrucât are experienţă şi este de mai mult timp membru al echipei noastre. Şi este importantă prezenţa în echipa naţională, ţinând cont de participările ulterioare la competiţiile internaţionale”, a spus Torok Imre.

Vezi Comentariu (1)
  • Tãmîrjan se scrie cu î din i si nu î din a 🙂 . Nu trebuie sã puneti la comentarii ceea ce am scris dar asa îl cunosc prietenii pe Robi majoritatea si-i spun cã nu e el 😉 Mersi mult pentru întelegere .

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

six − five =