Un nou club de ciclism în România – Total Cycling

2

Total Cycling este un nou club de ciclism înfiinţat de Dorin Dîrnescu fost ciclist al echipei KTM – Vredestein. Este un proiect personal care doreşte să demonstreze că experienţa acumulată de-a lungul a peste cinci sezoane de curse de ciclism se poate transpune în activităţile ce vor fi întreprinse în cadrul clubului. Speranţa este că, printre altele, activitatea clubului să ducă la dezvoltarea ciclismului autohton.

club ciclism total cycling 01

Clubul se va concentra pe 2 direcţii principale:

  • Promovarea şi dezvoltarea ciclismului prin organizarea de competiţii;
  • Obţinerea de rezultate deosebite la concursurile interne şi internaţionale de ciclism, preponderent MTB şi ocazional şosea.

Pentru anul 2016 competiţiile organizate vor fi din sfera MTB şi vor cuprinde curse de XCO, XCE, XCS şi XCM. O parte din ele urmează a fi confirmate întrucât depind şi de factorii locali. După confirmare putem oferi detaliile despre fiecare în parte, dar pentru început acestea vor fi organizate cu precădere în zona Transilvaniei.

club ciclism total cycling 02De pe site-ul clubului, funcţional din 1 martie, cât şi de pe pagina de Facebook, veţi afla constant informaţii folositoare şi, în acelaşi timp, vă puteţi înscrie la viitoarele curse.

Cine doreşte să se înscrie în noul club înfiinţat de Dorin o poate face trimiţând un mesaj pe adresa de email de pe site-ul clubului. Înscrierile vor fi luate în considerare doar spre finalul sezonului 2016 în vederea pregătirii noului sezon 2017.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentTrei noi modele de la Singular Cycles, doar cu cadru de oțel
Articolul următorTest – Ochelari Shimano S51R model 2016
Îi place să spună că s-a născut pe bicicletă, însă în realitate s-a născut în București. Practic, se dă pe două roți din copilărie. Mai serios s-a apucat de ciclism din 1998 când, după ce și-a cumpărat primul MTB, s-a și dus la vârful Omu. Se mândrește că a fost primul care a făcut asta și până în ziua de azi așteaptă să-i confirme cineva... Lăsând gluma la o parte, Dan este unul din cei mai pasionați cicliști din România, la nivel de amatori. Rămânând tot timpul la un nivel constant al pasiunii, niciodată prea exagerat sau prea monoton, și-a angrenat întreaga familie care-i susține entuziasmul și pedalează alături de el. Tot timpul pe bicicletă, la concursuri, la teste, la evenimente de profil din țară și străinătate, explorând un nou traseu de cicloturism sau pur și simplu scriind despre acest subiect, Dan este în constantă legătură cu ultimele noutăți din domeniu, ultimele trenduri și ultimele tehnologii folosite la biciclete.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ