Acum citesti
Vlad Dascalu câştigă în Andorra!

Vlad Dascălu îşi păstrează tricoul alb de lider dupa victoria din Andorra, de la a 3a etapă de Cupă Mondială! El a mai câştigat acum o lună la Nove Mesto şi tot Vlad a mai câştigat la Nove Mesto acum un an.

foto brujulabike.com

Vlad Dascălu a câştigat la categoria U23 weekendul trecut. Dacă la început era nesigur că îşi va păstra tricoul, el a demonstrat acum că este cel mai bun sezon al său.

Circuitul din Vallnord, Andorra, este singurul din Cupa Mondială localizat la peste 1900 m altitudine, aşa că performanţa cicliştilor poate fi foarte diferită faţă de cea cu care sunt obişnuiţi. Însă Vlad a demonstrat dinnou la Vallnord că este cel mai bun, chiar şi la altitudine.

foto Traian Olinici

Victoria lui Vlad a fost decisă cu câteva ture înainte de finiş când a lansat atacul la care doar spaniolul Jofre Cullel putea răspunde. Până la urmă Cullel nu a mai rezistat, iar Vlad a continuat singur, câştigând cu un avans de 45 secunde, cu Jofre Cullel terminând pe doi. Podiumul a fost completat de elveţianul Filipo Colombo la 1 minut şi jumătate în urma lui Vlad.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

two + six =