Acum citesti
Zile încărcate pentru InterTeam

Clubul Sportiv InterTeam, care a luat ființă în acest an, pare să aibă un an de debut fructuos. Weekend-ul trecut, care a fost bogat în competiții de mountain bike, a fost o ocazie bună pentru echipa clujeană să își arate colții, ocazie pe care nu scăpat-o printre degete.

interteam

Sâmbătă, 6 iulie, o parte din sportivi echipei InterTeam au concurat în stațiunea Izvoare, la MTB Maraton Baia Mare, în partea de sud-vest a Munților Gutâi, înconjurați de un peisaj montan pitoresc. Evenimentul s-a aflat la a 7-a ediție și a fost unul de succes, mai ales că și vremea a ținut cu concurenții. Pe podium au urcat și trei sportivi InterTeam: Dan Crișan (locul I, categoria 14-17 ani dist. 30 km), Dezso Melinda (locul II, categoria 18-29 ani dist. 30 km) și Vlad Sabău (locul III, categoria 18-29 ani dist. 50 km). O performanță notabilă vine din partea lui Andrei Ciobanu, care a ocupat locul IV la categoria 14-18 ani a cursei de 30 km, dat fiind faptul că sportivul are o vârstă de doar 12 ani.

Ziua de duminică, 7 iulie, le-a rezervat clujenilor trei evenimente, din care două mai importante, Duna Maraton, la Vișegrad, Ungaria, unde au fugit Istvan Etele Demeter și Attila Kupan, și Surmont MTB Challenge, la Azuga, unde Elisei Miron a participat la traseul lung de maraton. Cea de-a 3-a competiție a fost Micul Biciclist, o întrecere pentru copii, unde InterTeam a fost reprezentată de Andrei Ciobanu.

Dacă la Cluj-Napoca și în Ungaria vremea a fost frumoasă, la Azuga, concurenții au avut parte de furtună atât în ziua concursului, cât și cu o seară înainte, astfel încât pe lângă priveliștea superbă, au avut parte și de mult noroi pe traseu. Concurența a fost puternică la traseul lung, unde Elisei Miron s-a întrecut cu Lucian Logigan, Daniel Roșioru, Tudor Oprea și Arpad Kelemen, obținând locul 3 la categoria Elite. Cursa a fost câștigată de Logigan, pe când Kelemen a s-a situat pe locul secund.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

nineteen − 15 =