Acum citesti
Ghidon nou de BMX de la Zorg

ghidon_zorg_1Producatorul american Zorg Bikes a postat pe site-ul oficial, poze cu noul ghidon dezvoltat de acestia, care este deja oferit spre vanzare doritorilor. Cei de la Zorg Bikes se lauda cu faptul ca Brownswine Bar ar fi unul dintre cele mai usoare si mai late de pe piata. Greutatea ghidonului atinge pe cantar aproximativ 720 de grame, si beneficiaza de o latime de 710 mm.

Ghidonul Zorg este realizat din Crom 4130, 13 butted, ceea ce semnifica faptul ca a fost prelucrat pe anumite portiuni, pentru a fi mai usor si mai rezistent. Vei mai intalni termenul de 9 butted in domeniul ghidoanelor, ceea ce semnifica o prelcurare a acestuia pe mai putine portiuni, fapt care-i confera o greutate mai mare. Curbura este un mare, exact asa cum te-ai fi asteptat si atinge valoare de 203 mm.

Conform producatorului, finisajele sunt de exceptie, fiind un ghidon menit sa reziste la orice fel de probe de BMX. Il poti achizitiona direct de pe zorgbikes.com la un pret de 75 de $, pret cu transport si taxe incluse.

via | zorg bikes

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

three × one =