Acum citesti
Ghidon si pipa : o singura componenta de la Focale 44

Daca trebuie sa fim sinceri, putem afirma ca n-am mai intalnit de mult un astfel de combo intre tija si ghidon, livrate intr-o singura componenta. Le intalneam de obicei pe bicicletele de acum 10 ani, in categoria low cost.
Insa produsul celor de la Focale 44 nu este deloc o componenta low cost, ci mai degraba una utila, pentru cei care vor sa-si echipeze bicicletele de oras cu o componenta mai usoara, reusind astfel sa scada si din costuri. Nu va trebui sa mai cumperi pipa (tija de ghidon) si ghidonul separat, ci ai doua componente concentrate intr-una singura.

In legatura cu rezistenta si durabilitatea oferita de aceasta constructie nu ne putem propunta pentru moment, insa producatorul promite un timp indelung de exploatare pentru acest agregat. Ghidonul este foarte drept, beneficiind de o inclinatie de 0 grade. Inclinatia spre biciclist este de 3 grade iar unghiul pipei este de – 10 grade. Inclinatia precedata de „minus” semnifica faptul ca biciclistul va sta usor aplecat, peste ghidon. Latimea ghionului este de 580 de mm, o dimensiune suficienta, aflata la limita standardului pentru oras, unde ghidonul ar trebui sa fie cat mai ingust, astfel incat biciclistul sa se strecoare prin locurile foarte inguste.

Lungimea tijei de ghidon este de 80 de mm si tot ansamblul este realizat din Crom. Pentru cei interesati de acest produs, va spunem ca este disponibil doar in culoarea neagra si poate fi achizitionat de la distribuitorii componentelor fabricate de Focale 44 sau online.

via | focale44bikes.com

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

2 × 2 =