Acum citesti
Ghidonul Cinelli Neo Morph: Confort extrem

În materie de pretenții privind ghidoanele de cursieră, este greu să ne imaginăm cum s-ar putea mai bine decât Cinelli Neo Morph, un produs aflat în vârful gamei producătorului italian. Carbon, confort, ergonomie și greutate redusă sunt coordonatele acestuia.

Ceea ce atrage atenția de prima dată la Neo Morph sunt formele neregulate ale țevii sale. Motivul este evident, confortul, dar și designul anatomic pentru o ergonomie de invidiat au fost țelul principal al producătorului. De fapt, cele două jumătăți ale ghidonului sunt împărțite fiecare în 4 părți: Power Zone, Palm Zone, Fingers Zone și Reverse Grip Zone. Prima este destinată momentelor când te ridici din șa pe urcări sau la sprinturi, cea de-a doua pentru o poziție relaxată a mâinii, prinzând partea de sus, zona Fingers este pentru un control ferm al ghidonului și a manetelor, iar ultima pentru o poziție aerodinamică, asigurată de capetele ghidonului.

Greutatea este de 230 de grame, printre cele mai performante dintre cele existente, dar nu este de mirare având în vedere că Neo Morph este fabricat din carbon.

Via Cinelli

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

nine − nine =