Acum citesti
Giant revine la roțile de 29 pe modelul Trance

Modelul Trance de la Giant a fost lansat în 2012 cu roți de 29, însă după câțiva ani Giant au renunțat la roți pentru a trece toate modelele pe 27.5. Acum însă cu revenirea industriei la roțile de 29, Giant au introdus din nou Trance Advanced Pro 29 și Trance 29.

Trance va fi disponibil în două platforme. Modelul din carbon se numește Trance Advanced Pro 29. După peste doi ani de teste și dezvoltare, bicicleta include ultima variantă a suspensiei proprii Maestro Suspension System căreia i s-a implementat o geometrie modernă de 29.

Sistemul Maestro îmbunătățit include amortizor trunninon și permite astfel un raport al suspensiei mai mic. Bicicleta nouă are performanțe superioare la pedalat și frânare și datorită unei noi bascule superioare forjate cadrul e mai rigid și mai ușor. Este folosit amortizorul spate nou DVO Topaz 2 cu o cameră negativă de aer mare și un rezervor reproiectat pentru a se încadra mai bine în cadrele Giant.

Suspensia are o cursă de 115 mm în spate și 130 mm în față, rezultatul fiind o bicicletă de trail destul de capabilă și pe urcare.

Tot urmărind tendințele pieței, Giant a redus offset-ul furcilor la 44 mm pentru a îmbunătăți stabilitatea zonei frontale fără a afecta unghiul furcii. Geometria include chainstay-uri de 435 mm, un unghi al furcii de 66.5 grade, unghi al tijei de șa de 74.5 grade și un reach mai mare pentru trasee agresive și distracție.

Cadrul include bineînțeles o mulțime din tehnologiile Giant cum ar fi OverDrive, PowerCore, MegaDrive, etc… Trance folosește un headtube standard conic, monobloc PF92 și forme ale tuburilor ce măresc rigiditatea. Butucul spate e Boost 148 mm. Cadrul are atât triunghiul față cât și cel spate din carbon Advanced Composite.

Prețul începe de la 4.300 $ pentru Trance Advanced Pro 29 2 și merge până la 8.300 $ la modelul Pro 29 0 care include suspensie personalizată DVO și transmisie Eagle Dub.

Trance 29 e practic aceiași bicicletă dar cu cadrul din aluminiu ALUXX SL, disponibilă doar în versiunea Trance 29 2. Prețul e de 3050 $ și include suspensii Fox, transmisie SRAM NX Eagle și roți cu anvelope tubeless ready. Cadrul are aceiași suspensie ca modelul Advanced Pro pentru a obține aceiași calitate a rulajului, dar fără beneficiile fibrei de carbon.

Toate modelele sunt deja disponbile. Mai multe informații găsiți pe pagina producătorului.

Informații de pe bikerumor.com

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

twenty − 15 =