Acum citesti
Gravel-ul Motobecane Mulekick are tuburi Reynolds 853, echipare bună și preț excelent

Motobecane a anunțat Mulekick 853, un gravel bike echipat cu componente Shimano GRX. Bicicleta completă e oferită în colaborare cu BikesDirect.com la un preț de doar 1.799$, în pachet fiind și roțile tubeless DT Swiss și frâne pe disc hidraulice!

Motobecane sunt cunoscuți pentru prețurile bune ale bicicletelor cu echipări impresionante iar ultima lor bicicletă e în același to. Noua Mulekick 853 e disponibilă prin bikesdirect.com și are o echipare comparabilă cu modele ce costă chiar și de câteva ori mai mult!

Echiparea include transmisia Shimano GRX 2×11 cu frâne pe disc hidraulice, roțile DT Swiss Spline tubeless-ready și componente Ritchey. Cadrul are spațiu pentru anvelope 700×40 mm însă nu se menționează dacă e compatibil cu roți 650b.

Tabelul cu geometria indică 6 mărimi de cadru însă pe pagina producătorului lipsește mărimea 47.

Motobecane oferă și o versiune pentru ciclocros numită Whipshot. Cadrul și geometria par identice cu cele ale modelului Mulekick, dar transmisia e SRAM Force 1x.

Mulekick și Whipshot sunt disponibile pentru precomandă la prețul de 1799$. Aparent magazinul din păcate nu acceptă clienți din România…

 

 

 

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

fifteen + 4 =