Acum citesti
Grupurile Shimano Alivio, Acera și Altus primesc elemente ”race-inspired”

ALIVIO, ACERA și ALTUS sunt grupurile entry-level pentru off-road de la Shimano și au fost îmbunătățite cu elemente de bază pentru utilizare MTB adevărată, preluând elemente de design inspirate din modelele de competiție și integrând facilități mai prietenoase cu utilizatorii, oferind un nou mod de a descoperi MTB-ul pentru viitoarea generație de rideri.

Angrenajele redesenate ACERA și ALTUS primesc un aspect negru mat agresiv, cu foi interschimbabile ușor.

Transmisia, incluzând deraiorul spate și casetele, primesc tehnologia MEGA9 LITE ce oferă schimbări ușoare ale vitezelor pe gama 3×9 (44-32-22T și 40-30-22T) și 2×9 (36x22T).

Componentele pentru roți au fost modificate pentru standardul Boost oferind acum roți mai rigide și compatibilitate mai bună cu cadrele, oferind butuci de 110 mm în față și 148 mm în spate în gamele ALIVIO și ACERA.

Manetele de frână ușoare ACERA cu aspect inspirat din competiții urmăresc design-ul venit din grupurile XTR și XT prin SLX și DEORE, cu manete pentru 2 degete ce permit un control mai bun. Este disponibilă și o versiune ACERA petru 3 degete. Manetele sunt proiectate pentru mâini mici, cu un reach de 75 mm de la ghidon și cu o ajustabilitate de 25 mm a acestuia, putând fi modificate pentru preferințele fiecăruia.

Deraiorul față ALIVIO pentru sisteme 2×9 a fost redesenat oferind spațiu pentru anvelope mai late și schimbări eficiente în oricare din cele patru poziții de montare posibile.

Componentele vor fi disponbile începând cu luna Iunie 2018, mai multe informații vor fi disponibile pe pagina producătorului.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

eight + 2 =