Acum citesti
GU energy lansează trei noi arome, printre care gelul de bacon cu arţar

Toţi care au folosit geluri ştiu că uneori gustul dulce puternic nu este cel mai plăcut, motiv pentru care producătorii s-au orientat în ultima vreme spre arome diverse, inclusiv arome sărate, pentru ca fiecare să îşi găsească ceva pe gustul său. Probabil producătorul cu cea mai mare varietate de arome în ofertă este GU Energy.

Maple-BaconCum bacon-ul prăjit este iubit de foarte multă lume, ei s-au gândit şi la un gel cu aromă de bacon. Da, foarte multă lume urăşte ideea de a consuma şuncă de porc, dar acest produs este… vegan. Gu Energy au decis să renunţe la compusul histidină din formula produselor lor, ceea ce face ca acestea să fie complet vegane. Nici măcar gelul cu aromă de bacon şi arţar nu are bacon în compoziţie, dar probabil este delicios ca şi restul produselor lor. Acesta conţine 100 kcal de energie cu 450 mg de aminoacizi, 60 mg de sodiu şi 20 mg de cofeină, informaţii uşor de găsit pe noul lor ambalaj.

Vanilla-Spice-RoctaneGU a introdus arome noi şi pentru produsele lor Roctane Energy Gel şi Energy Chews care au şansa să devină un mare succes.

Salted-Caramel-Apple-ChewsPentru a avea aceleaşi senzaţii ca şi la cafeneaua din colţ, GU Vanilla Spice Roctane îţi oferă în tură aroma latte-ului tău preferat şi conţine 1425 mg de aminoacizi, 125 mg de sodiu şi 35 mg de cofeina. Gama Roctane nu este însă complet vegană, chiar dacă nu mai conţine histadină. Cât despre Energy Chews, acestea vin în aroma Salted Caramel, cu 90 kcal în pachet, 450 mg de aminoacizi, 100 mg de sodiu şi 20 mg de cofeină.

Să sperăm că vom găsi cât de curând aceste produse şi pe www.guenergy.ro.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

ten − 10 =